Kisminkelték Berki Natasa Zselykét - A rajongók kiakadtak a fotó láttán

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela -
Hódi Pamela fotó Berki Natasa Zselyke kislány smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Profi sminkes vette kezelésbe Berki Natasa Zselykét, az internet pedig szó szerint felrobbant Hódi Pamela erről készült fotója láttán. A követők szerint nem egészséges, ha egy óvodáskorú kislányt sminkelnek. 

Hódi Pamela az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában volt vendég Natival. Persze előtte beültek a sminkszobába, ahol a sztárcsemete egy kis szájfényt kapott a szájára. A rajongók azonnal elárasztották kommentjeikkel a képet: rengetegen kritizálták az édesanyát amiatt, hogy kisminkeltette kislányát.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela

"Reklámmal keresik a lóvét, amibe már a gyerekét is felhasználja..szégyellheti magát a Hódi!" - írta valaki. Más viszont azt pedzegette "normális az az ember, aki kisminkelteti a 2 éves gyermekét?" Egy kommentelő pedig egyenesen úgy fogalmazott: "eltörném a kezét, aki egy kisgyereket sminkel".

Nem ez volt az első alkalom, hogy a Berki család egyik fotója kiveri a biztosítékot az internetezők között, legutóbb Berki Natasa Zselyke és édesapja szájra puszija keltett felháborodást a kommentelők soraiban. A fotót ITT nézheted meg.

Szerinted egészséges, ha sminkelnek egy ekkora gyereket?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.