Ez ám a hajlékonyság! Victoria Beckham égbe emelte a lábát

Forrás: Instagram/Victoria beckham -
kép hajlékonyság Instagram Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfeleség évekig rejtegette humoros oldalát, de mostanában kissé lazított a mindig morcos megjelenésén. Legutóbb már mosolyogni is láthattuk, most pedig az elképesztő hajlékonyságát mutatta be.

Victoria Beckham nem az a celeb, aki lépten-nyomon elárasztaná közösségi oldalát vicces fotókkal, de szépen lassan kibontakozik a humoros oldala is. Bár nem könnyű mosolyt csalni az arcára, már nem tudja letagadni, hogy ő is tud bolondozni, most pedig egy újabb érdekességet tudhatunk meg róla. Mégpedig azt, hogy nagyon is hajlékony! Victoria az Instagram-oldalára posztolta ki a fotót, amin égbe emeli karcsú lábát.

Forrás: Instagram/Victoria beckham
Mindenét pénzzé tette Damu felesége, hogy enni tudjonhttp://www.life.hu/sztarok/20160401-damu-edina-megbanta-a-hazassagat-damu-rolanddal-es-mindenet-penzze-teszi-hogy-enni-tudjon.htmlA színész várandós neje komoly anyagi nehézségekkel küzd. Elmondása szerint Damu egy fillérrel sem támogatja őt, pedig a közös gyermeküket hordja a szíve alatt. TV + Sztárok--Ne! Hosszú Katinka kopasz lett?http://www.life.hu/sztarok/20160401-hosszu-katinka-facebook-oldalan-tett-kozze-egy-kepet-amin-ugy-tunik-kopaszra-vagatta-hajat.htmlAz úszónő ma reggel sokkolta rajongóit egy előtte-utána fotóval, amin bizony úgy néz ki, mintha teljes egészében megszabadult volna hajkoronájától! TV + SztárokOrigoKártérítést kell fizetnie Friderikusznak?http://www.life.hu/sztarok/20160401-friderikusz-sandornak-karteritest-kell-fizetnie-amiert-nem-folytatja-az-osszezarva-friderikusszal.htmlA műsorvezető néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy nem folytatja munkáját a TV2-nél. Az Összezárva Friderikusszal című produkció viszont már készen állt az újabb forgatásokra, ami miatt lehet, hogy kártérítést kell fizetnie a tévésnek. TV + Sztárok--Ismét óriási a botrány Charlie Sheen körülhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-charlie-sheen-csunyan-osszeveszett-az-egykori-szeretojevel.htmlA HIV-fertőzött Charlie Sheen többeket is megfertőzhetett a vírussal, köztük Scottine Rossit, aki ráadásul nemrág nekiment a színésznek, és azt állította róla, hogy abortuszra kényszerítette. TV + Sztárok--Gyerekkorában majdnem meghalt Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-gyerekkoraban-majdnem-meghalt-szebeni-istvan-elutotte-egy-auto.htmlA műsorvezető - aki ma már apukaként a gyermekéért aggódik- fiatalkorában nem volt csibész gyerek, mégsem úszta meg súlyos baleset nélkül a felnőtté válást. TV + Sztárok--Bilincsre verve vitték ki a stúdióból Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20160331-berki-krisztian-musorvezetot-es-valosagshow-sztart-bilincsben-vittek-ki-a-studiobol.htmlErre senki sem számított: a műsorvezetőt bilincsben vezették ki egy életmódcsatorna csütörtök reggeli forgatásáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.