eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda délután egy óra körül elment budai, II. kerületi otthonából Pölöskey Anita, hozzátartozói azóta sem tudnak hollétéről.

Mivel eddig a rendőrség sem találta meg a 31 éves nőt, felkutatásához a lakosság segítségét is kérik, és fotó alapján keresik az eltűnt személyt. Pölöskey Anita 162-163 centiméter magas, erős testalkatú, a haja állig érő, sötétbarna színű. Eltűnésekor mell- és vállmagasságban vízszintes fehér színű csíkokkal díszített, sötétzöld kapucnis pólót viselt.

A II. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki tud valamit az eltűnt nőről, látta vagy találkozott vele szerda délután óta, az hívja a 06-1-346-1800 telefonszámot. A bejelentők anonim módon is hívhatják az ingyenes 06-80-595-111 "Telefontanú" zöldszámát, vagy értesíthetik a rendőrséget a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.