Demcsák elsírta magát, Törőcsik Mari szégyent és gyalázatot emleget

Forrás: TV2 -
Kárász Róbert Demcsák Zsuzsa TV2 Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hírt adtunk róla, Kárász Róbertnek, a Mokka műsorvezetőjének is távoznia kellett a TV2-től. A tévés 8 évig dolgozott a csatornánál. 

A Bors úgy tudja, Kárász Róbert a Mokka pénteki adása közben kapott sms-t a csatorna új hírigazgatójától, Kökény-Szalai Vivientől, hogy jelenjen meg nála. Még aznap megegyeztek a távozásáról is, Kárász pedig a Facebookon így búcsúzott.

Forrás: TV2

A műsorvezető menesztésének híre volt kollégáit is megdöbbentette.

„Pár nappal ezelőtt beszéltünk Robival, akkor azt mondtam neki, bárhogy is alakul a sorsa, ha véletlenül úgy alakul, dolgozzunk együtt. Nagyszerű civil kezdeményezései vannak a képernyőn kívül is, remek ember. Sok sikert kívánok neki!” – mondta a nemrégiben szintén kirúgott Tvrtko.

„Kilenc éve dolgozunk együtt szinte minden reggel, és borzasz­tó­an fáj, rosszul esik, ami Robival történik” – nyilatkozta Demcsák Zsuzsa, aki elsírta megát a hír hallatán. „Nem akartam elhinni. Nagyon szeretem őt is, és Tvrtkót is, rettenetesen sajnálom. Robi az egyik legjobb kollégám volt, szakmailag és emberileg. Azt gondolom, hogy nem itt fog véget érni a mi kapcsolatunk” – tette hozzá.

Törőcsik Mari színművésznő pénteken közös rendezvényen vett részt Kárász Róberttel: „Képesek voltak őt is tönkre­tenni? Ez szégyen és gyalázat, ez olyan, mintha engem kirúgtak volna a Nemzetiből. Fel fogom hívni Andy Vajnát!” – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.