Véget ért a Bahreini Nagydíj - Megvan a befutó

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Hoch Zwei -
Nico Rosberg Bahreini Nagydíj autóverseny Forma-1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztráliai idénynyitóhoz hasonlóan Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnoki sorozat második futamát, a vasárnapi Bahreini Nagydíjat.

A 30 éves versenyző pályafutása 16. futamgyőzelmét aratta, egyúttal sorozatban ötödször diadalmaskodott, ugyanis a tavalyi szezon utolsó három viadala szintén az ő sikerével zárult.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Hoch Zwei

Rosberg mögött a Ferrari finn pilótája, Kimi Räikkönen végzett a második helyen, míg Rosberg vb-címvédő csapattársa, a brit Lewis Hamilton ért célba harmadikként.
Rémálomszerűen indult a futam a Ferrari szempontjából, ugyanis a négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel autója a felvezető körben füstölni kezdett, majd leállt, így ő el sem rajtolhatott. Ezt követően pedig Räikkönen keserítette el az olasz istálló híveit, miután csúnyán beragadt a rajtnál, s többen elé kerültek.

Tavaszi idillben kávézgat Rubint Rékahttp://www.life.hu/news/20160403-tavaszi-idillben-kavezgat-rubint-reka.htmlImádnivaló fotót tett közzé Rubint Réka.News--Itt a nyár - Idén megint elmarad a tavaszhttp://www.life.hu/news/20160402-sok-napsutes-es-akar-27-fokos-meleg-idojaras.htmlSok napsütés és akár 27 fokos meleg várható a jövő héten.NewsÍme, a feltört Gmail-fiókok listája – Ellenőrizd, hogy a tied nincs-e közöttükhttp://www.life.hu/news/20160402-a-feltort-gmail-fiokok-listaja.htmlAhogy megírtuk, kiszivárgott több mint 15 ezer magyar gmailes címe, és jelszava. Egy észt fájlmegosztó portálon tették közzé szöveges formátumban a listát. NewsOrigoElhunyt Keres Emil Kossuth-díjas színművészhttp://www.life.hu/news/20160402-elhunyt-keres-emil-kossuth-dijas-szinmuvesz.htmlÉletének 91. évében pénteken elhunyt Keres Emil Kossuth-díjas, érdemes és kiváló művész, a Radnóti Színház nyugalmazott igazgatója - tudatta az intézmény szombaton az MTI-vel. Temetéséről később intézkednek. Keres Emilt a Radnóti Színház saját halottjának tekinti - olvasható a közleményben. News--Íme a bizonyíték arra, hogy a baglyok is csikisekhttp://www.life.hu/news/20160401-ime-a-bizonyitek-ra-hogy-a-baglyok-is-csikisek.htmlA kérdés biztos sokakat foglalkoztatott régóta, Vajon mit csinálnak a baglyok, ha csiklandozzák őket? Megmutatjuk! NewsOrigoLenyűgöző! 5 felnőtt, aki találkozhatott a gyermekkori énjével http://www.life.hu/news/20160401-idoutazas-egy-reklamban-ot-felnott-talalkozhatott-a-gyermekkori-enjevel-video.htmlAz Arti nevű perui gyerekjáték-forgalmazó cég egy igen kreatív reklámot készített. Öt felnőtt "próbálhatott" ki egy időgépet, mely eléjük tárta a múltjukat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.