Változik a Barátok közt Rékasi Károly sérülése miatt?

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
betegség forgatókönyv sérülés Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész tavaly júniusban szenvedett balesetet motorjával, és azóta még nem sikerült teljes egészében felépülnie. Legutóbb a forgatásról szállították mentővel kórházba, ezért felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire kell alkalmazkodnia a sorozatnak Rékasi Károly állapotához.

Kórházban kellett ellátni Rékasi Károlyt, akinek a forgatás alatt nyílt szét a sebe. A színész valószínűleg ismét megerőltethette a lábát, mint februárban, ezért kellett mentővel elszállítani. A nyári baleset nem írta át a forgatókönyvet, de a februári műtétje miatt már szükséges volt némi változtatás a sorozat eseményeiben.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A színészt bár kímélik, és általában ülő jelenetei vannak, legutóbb is rosszul lett, ezért felmerült a kérdés, hogy vajon Bartha Zsolt karaktere mennyire fog alkalmazkodni Rékasi Károly állapotához, mennyire írja át ez a helyzet a forgatókönyvet. “Rékasi Károly mostani állapota miatt a sorozatbeli történéseket nem kellett megváltoztatni, csupán bizonyos pontokon alkalmazkodunk ahhoz. Információink szerint Karcsi jól van, és rövid időn belül ismét munkába állhat” - mondta Böjte Piros, a produkció sajtófőnöke a Borsnak.

Hoppá! Nagyágyút igazolt a köztévé: Erdei Zsolt műsorvezető leszhttp://www.life.hu/sztarok/20160404-erdei-zsolt-profi-boxolo-vilagbajnok-musorvezeto-lesz-az-m4-sport-csatornan.htmlErdei Zsolt ma már elismert bokszedző, de most úgy döntött, kipróbálja magát a képernyőn is. Az egykori profi világbajnok az M4 Sport küzdősportos magazinja részére készít majd beszélgetéseket Chi, a belső erő című műsorában. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huLilu még piacozás közben is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20160403-lilu-meg-piacozas-kozben-is-gyonyoru.htmlLondon egyik leghíresebb piacáról csekkolt be Lilu.TV + Sztárok--A Farm: Lesz valami a játék után Laura és Dani között?http://www.life.hu/sztarok/20160403-laura-tavozott-a-farm-jatekbol.htmlLaura esett ki a Farm legutóbbi párbaján a lány az RTL kameráinak mesélt arról, hogyan érezte magát a játékban.TV + Sztárok--Fuldokló fiúcskát mentett ki a vízből Nico Rosberghttp://www.life.hu/sztarok/20160402-fuldoklo-fiucskat-mentett-ki-a-vizbol-nico-rosberg-a-mercedes-forma-1-es-csapatanak-nemet.htmlNico Rosberg, a Mercedes Forma-1-es csapatának német versenyzője megmentette egy ötéves kisfiú életét - irja a Bild. TV + Sztárok--Modellnek készül Galambos Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20160402-modellnek-keszul-galambos-boglarka-lagzi-lajcsi-lanya.htmlLajcsi lánya iránt neves divatcégek érdeklődnek, ám a zenésznek ezzel kapcsolatban félelmei vannak, attól fél, becsapják Bogit. TV + SztárokOrigoHajdú kártérítést követel Friderikusztólhttp://www.life.hu/sztarok/20160402-hajdu-peter-karteritest-kovetel-friderikusztol.htmlNem marad következmények nélkül, hogy Friderikusz Sándor az utolsó pillanatban döntött úgy, semmilyen módon nem szeretne a TV2 képernyőjén megjelenni. Az Összezárva Friderikusszal műsorra ugyan korábban már megegyeztek Hajdú Péterrel - aki így reagált a tévés távozására - ám nem lesz folytatás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.