A világ legcukibb eljegyzése! A család kismalaca lett a gyűrűhordozó

esküvő fotó malac eljegyzés háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristin Hartness és Jay Yontz igazán különleges állattartónak mondhatja magát, hiszen kevesen osztoznak az ágyukon egy hatalmas sertéssel. Annyira szeretik őt, hogy a négylábú még az esküvőjükön is fontos szerepet tölt majd be. 

A pár ennivaló eljegyzési fotókat osztott meg a hivatalos Instagram-oldalukon, melyeken Ziggy előkelő helyet kapott. Kristin elmondása szerint gyermekeként szereti a kis malacot, aki ma már velük él egy háztartásban. Leendő férje gyorsan megkedvelte Ziggyt, így nem volt kifogása, hogy az állat hozza majd az oltárhoz a gyűrűiket - írja a Cosmopolitan.

Forrás: Instagram/ziggythetravelingpiggy
Kerry Katona részegen, letolt gatyával fetrengetthttp://www.life.hu/news/20160404-kerry-katona-reszegen-letolt-gatyaval-fetrengett-egy-repuloter-parkolojaban.htmlFényes nappal, egy repülőtér parkolójában viselkedett teljesen vállalhatatlanul a sztár. News--Szupercuki! Kiskutyák jósolják meg a bajnokság győzteséthttp://www.life.hu/news/20160403-kiskutyak-josoljak-meg-a-bajnoksag-gyozteset.htmlJimmy Fallon The Tonight Show című műsorát nagyon cuki és nagyon puha kiskutyákkal árasztották el. A selymes szőrű kutyusok megjósolták, melyik csapat lesz a bajnok. Bár az eredmény nem egyértelmű, de megbocsátható, hiszen tündériek a kis ebek. News--Mózsi, Fenenna,Vrindávani? Igen, így is hívhatod már a gyerekedethttp://www.life.hu/news/20160402-az-anyakonyvezheto-utonevek-listaja-folyamatosan-bovul.htmlMa már szinte nem is találkozunk olyan kicsikkel, akiket Jánosnak vagy Józsefnek, Máriának vagy Erzsébetnek hívnak, de a nem is olyan régen divatos Rékák, Gáborok, Virágok, Lucák is egyre kevesebben vannak. Ehelyett vadabbnál vadabb névötletekkel állnak elő a kedvű szülők, sokan a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézetéhez fordulnak, engedélyezzenek nekik egy-egy keresztnevet. News--Íme a bizonyíték arra, hogy a baglyok is csikisekhttp://www.life.hu/news/20160401-ime-a-bizonyitek-ra-hogy-a-baglyok-is-csikisek.htmlA kérdés biztos sokakat foglalkoztatott régóta, Vajon mit csinálnak a baglyok, ha csiklandozzák őket? Megmutatjuk! NewsOrigoLenyűgöző! 5 felnőtt, aki találkozhatott a gyermekkori énjével http://www.life.hu/news/20160401-idoutazas-egy-reklamban-ot-felnott-talalkozhatott-a-gyermekkori-enjevel-video.htmlAz Arti nevű perui gyerekjáték-forgalmazó cég egy igen kreatív reklámot készített. Öt felnőtt "próbálhatott" ki egy időgépet, mely eléjük tárta a múltjukat. NewsOrigoLáncfűrésszel akart rendet tenni az aggódó apahttp://www.life.hu/news/20160401-aggodott-a-fiaert-lancfuresszel-akart-rendet-tenni-egy-edesapa-jaszberenyben.htmlFélt, hogy gyermeke rossz társaságba keveredik, ezért láncfűrésszel próbálta megijeszteni fia barátait egy 50 éves jászberényi férfi. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.