Milliókat kapott a rendőrség, hogy folytassák a nyomozást Madeleine McCann után!

Forrás: Origo -
pénz nyomozás Scotland Yard Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők soha nem fogják feladni, hogy megtalálják a 2007-ben eltűnt gyermeküket. A Scotlnad Yard pénzforrásait azonban kimerítette már a vizsgálat, de Theresa May politikus további pénzösszeget ajánlott a folytatásra. 

Évek óta nagy erőkkel keresik Madeleine-t, ám mindeddig semmilyen bíztató nyomot nem találtak. A közvéleményt megosztja, hogy ilyen nagy erőkkel nyomoznak, hiszen eddig több mint 11 millió angol fontot költöttek el arra, hogy megtalálják a kislányt.

Forrás: Origo

Legutóbb Katie Hopkins újságíró szólalt fel az ügyben, aki kifejezetten ellenezte, hogy még több pénzt költsenek el az adófizetők pénzéből a keresésre, hiszen szerinte a szülei felelőtlensége miatt rabolhatták el a kislányt. Mivel a szülők egyedül hagyták gyermekeiket Portugáliában az apartmanban, amíg ők vacsoráztak. Az évek óta tartó, többnyire eredménytelen vizsgálatok miatt felmerült, hogy ideje lenne leállítani a nyomozást, ám Theresa May politikus úgy döntött, tovább finanszírozzák a keresést. Csaknem 36 millió forintnak megfelelő összeget ajánlott a nyomozás folytatására.

Madeleine McCann eltűnése

Madeleine McCann brit kislány nem sokkal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Szülei állítása szerint Madeleine-t egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg szülei egy, az apartmantól 120 méternyire lévő étteremben ettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.