Forgóajtó csípte be egy kislány lábát - Tűzoltók menekítették ki

Forrás: Dreamstime -
tűzoltó forgóajtó kislány baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű pillanatokat kellett átélnie egy kislánynak, amikor egy szecsuáni hotel forgóajtaja odacsípte a lábát. 

Félórás küzdelmet követően szabadították ki azt a kislányt, akinek a lábát becsípte egy szecsuáni hotel forgóajtaja, amikor édesanyjával akart távozni az épületből. A tűzoltók hamar a helyszínre érkeztek, és egy hidraulikus szerkezet segítségével szabadították ki a gyereket, akit később kórházba szállítottak megfigyelésre. A balesetről készült képeket itt tekintheted meg.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime
Verekedés volt a 2-es villamoson, még a paprikaspray is előkerült http://www.life.hu/news/20160406-ket-utas-verekedett-a-szechenyi-ternel-paprikaspray-vel-fujta-le-a-masikat.htmlAz Origo beszámolója szerint a két utas először összeszólalkozott, majd egyikük paprikaspray-vel lefújta a másikat. News--Az úszószövetség döntött az erőszakkal vádolt Kiss László ügyében http://www.life.hu/news/20160406-a-magyar-uszo-szovetseg-bizalmat-szavazott-kiss-laszlonak-az-ot-ert-tamadasok-ugyeben.htmlA Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) és az edzőbizottság szerdán rendkívüli ülést tartott, ahol bizalmat szavaztak az egykori szövetségi kapitánynak. News--"Meleg vagy, ezért nem szolgálunk ki" - Elképesztő törvény született Amerikában! http://www.life.hu/news/20160406-diszkriminacio-a-melegekkel-szemben-amerikaban-megtagadhatjak-a-munkajukat.htmlPhil Bryant, az amerikai Mississippi állam kormányzója aláírta azt a törvényt, amely lehetővé teszi vallási csoportoknak és magánvállalkozásoknak, hogy megtagadják szolgáltatásaikat meleg, biszexuális és transznemű emberektől. News--Műlábbal is teljes életet él a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/news/20160405-muvegtaggal-is-teljes-eletet-el-a-gyonyoru-modell.htmlA brazil lány folyamatosan úton van: modellkedik, ejtőernyőzik, rengeteget edz, és még többet mosolyog. Pedig két évvel ezelőtt nem hitte volna, hogy mindebben egy művégtag lesz a legnagyobb támasza. NewsOrigoVéletlenül felgyújtotta a haját a 21 éves plasztikkirálynő, Courtney Stoddenhttp://www.life.hu/news/20160405-courtney-stodden-plasztikkiralyno-felgyujtotta-a-sajat-hajat.htmlTúl közel hajolt a gyertyához, ezért kapott lángra a 21 éves celeblány haja. Az esetet az alább látható videó őrzi. NewsOrigoElképesztő dolog miatt tiltottak le egy édesanyát az Instagramról http://www.life.hu/news/20160405-sutott-az-anyukajanak-mellnek-nezte-az-instagram-toroltek-ot-a-kozossegi-portalrol.htmlA kelet Londonban élő Sue Moseley-t a saját kislány lepett meg egy tortával, mely Jézust és a tanítványait szimbolizálta. A közösségi oldal másnak nézte, így letiltották a nőt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.