Egész Hollywood gyászolja Barbara Turnert

Forrás: AFP -
halál forgatókönyv producer Barbara Turner Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
79 évesen elhunyt Barbara Turner hollywoodi forgatókönyvíró és producer, aki többek között olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Julie Christie, Ed Harris, Nicole Kidman és Clive Owen.

Barbara Turner az első nagy sikerét az 1968-ban debütált Petulia című párkapcsolati drámának köszönhette, amelyben a szabad szellemű,

ám a lelkileg instabil Julie Christie üldözte szerelmével George C. Scottot.

Barbara Turner az általa írt Balett-társulat premierén 2003-ban Forrás: AFP

De Turner írta a híres amerikai festő életét bemutató Pollockot, amelyért

Marcia Gay Harden Oscart nyert a legjobb mellékszereplő kategóriájában.

Utolsó befejezett filmjének, a Hemingway & Gellhorn című alkotás főszereplőit pedig nem más, mint Clive Owen és Nicole Kidman játszották.

Színpadon zakózó színésznőn röhög most a fél világhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-gloria-trevi-fellepese-kozben-esett-egy-jo-napot-a-szinpadon.html20 millió eladott lemez, négy film és öt telenovella után most mégis úgy ismerhetjük meg, mint Gloria Trevi, aki mexikói fellépése közben, a rajongói szeme láttára zakózott egy jó nagyot a színpadon. TV + Sztárok--Ismét óriási a botrány Charlie Sheen körülhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-charlie-sheen-csunyan-osszeveszett-az-egykori-szeretojevel.htmlA HIV-fertőzött Charlie Sheen többeket is megfertőzhetett a vírussal, köztük Scottine Rossit, aki ráadásul nemrág nekiment a színésznek, és azt állította róla, hogy abortuszra kényszerítette. TV + Sztárok--Ilyen, amikor Rihanna mellbimbói egy kendővel küzdenekhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-rihanna-meztelenul-vergodik-az-uj-klipjeben.htmlAz énekesnő nem akármilyen klippel állt elő: levetkőzte gátlásait, és elcserélte őket egy áttetsző kis kendőcskére, ami alól még a mellbimbói is kivillantak. TV + Sztárok--Jennifer Lopez is fellépett a 278 milliárd forintos lagzinhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-jennifer-lopez-egy-278-milliard-forintos-lagzin-kapraztatta-el-a-kozonseget.htmlVan az a pénz, amiért Sting, Enrique Iglesias, és Jennifer Lopez is haknizik egy esküvőn. Ebben az esetben egy 278 milliárd forintos lagzin. TV + Sztárok--DiCaprio sohasem pihen, most épp elefántokat menthttp://www.life.hu/sztarok/20160329-dicaprio-sohasem-pihen-most-epp-elefantokat-ment.htmlMost, hogy az Oscar-gála után DiCaprionak van ideje felszusszanni, a színész továbbra sem pihen, hanem minden energiáját a másik kedvenc foglalatosságába, a környezetvédelembe fekteti. TV + SztárokAFPDamon nélkül folytatódik a Vámpírnaplókhttp://www.life.hu/sztarok/20160322-meg-egy-foszereplo-kiszall-a-vampirnaplokbol.htmlMár az is sokkolta a Vámpírnaplók rajongóit, Nina Dobrev kiszállt a sorozatból, de most úgy tűnik, hogy Damon Salvatore is követi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.