Ítélet született Paul Walker balesetével kapcsolatban

Forrás: AFP/Jason Merritt -
halál Paul Walker tragédia bíróság autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és barátja autóbalesetben vesztette életét még 2013-ban, és a Porsche céget az autót vezetető Roger Rodas özvegye is beperelte a tragédia után. Az amerikai bíróság most ítéletet hozott az üggyel kapcsolatban: eszerint az autót gyártó cég nem hibáztatható a baleset miatt.

A 2013-as baleset óta Paul Walker lánya mellett többen is beperelték a luxusmárkát, ám ítélet most először született az ügyben. Roger Rodas özvegye évekkel ezelőtt azért fordult bírósághoz, mert szerinte a Porsche Carrera GT biztonsági felszereltsége nem volt megfelelő, így a két férfi értelmetlenül halt meg. A bíróság szerint azonban erre nincs bizonyíték - írja a Hollywoodreporter.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A döntés a hírek szerint nem érinti a Paul Walker lánya és apja által a Porsche ellen elindított kártérítést pert.

Az ítélet után valószínűleg az ő tárgyalásaik is felgyorsulnak.

Viktória svéd hercegnő elbóbiskolt munka közben - Vicces videó!http://www.life.hu/news/20160406-viktoria-sved-hercegno-elbobiskolt-az-ensz-fotitkaranak-eloadasan.htmlÍme, a bizonyíték mely alátámasztja, hogy a királyi család tagjai is emberek, és bizony őket is sokszor gyötri fáradtság. Sőt, még az is előfordul, hogy egy-egy hivatalos rendezvényen szenderülnének álomra. News--Meddig tart még az áprilisi nyár? Eláruljuk! http://www.life.hu/news/20160405-ma-meg-jo-ido-lesz-csutortoktol-esosre-fordul-az-ido-heti-elorejelzes.htmlMa és holnap még napos idő lesz, aztán csütörtöktől újra elővehetjük az esernyőket. Addig is irány a legközelebbi park! NewsOrigoAz áruház kamerája felvette, ahogy a gyilkos elcsalja a kislánythttp://www.life.hu/news/20160405-az-aruhaz-kameraja-felvette-ahogy-a-gyilkos-elcsalja-a-kislanyt.htmlA 8 éves Cherisht évekkel ezelőtt megerőszakolták, majd megölték. Nemrég hozták nyilvánosságra a felvételt, amin látszik, ahogy gyilkosa elcsalja az anyja mellől a kislányt egy bevásárlóközpontban. News--Apasági tesztet követel Károly herceg és Camilla állítólagos eltitkolt gyermekehttp://www.life.hu/news/20160405-karoly-herceg-es-camilla-hercegne-szerelemgyereke-simon-dorante-day-apasagi-tesztet-kovetel.htmlHatalmas botrány készül kirobbanni a brit királyi család háza táján: előkerült Károly herceg és Camilla hercegné szerelemgyereke, Simon Dorante-Day, aki azt állítja, édesapja után őt illeti a királyi trón. News--Akár 5 év börtönt is kaphat Aureliohttp://www.life.hu/news/20160405-5-ev-bortont-is-kaphat-a-valo-vilag-egykori-jatekosa-aurelio-drogbirtoklas-miatt.htmlA Való Világból megismert játékosnál füvet és kokaint is talált a rendőrség, de a szerek nagy részéről nem tudták megállapítani, hogy pontosan micsoda. Terjesztésre vonatkozó bizonyítékot nem találtak. News--Mi a hosszú házasság titka? Egy 75 éve együtt élő pár elárulta http://www.life.hu/news/20160404-hetvenot-eve-egyutt-egy-angliai-hazaspar-orokre-szerelmet-eskudott-egymasnak.htmlFred és Marjorie Mawby 1941 óta szeretik egymást. Elmondásuk szerint az évek alatt alig veszekedtek, hiszen mindketten megtalálták a lelki társukat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.