David Bowie özvegye még mindig gyászol: Szomorú fotó!

Forrás: AFP/2005 Getty Images/Evan Agostini -
halál fotó özvegy Iman David Bowie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes halála óta Iman nagyon ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, és fotók is alig készülnek róla. Most New Yorkban sikerült lencsevégre kapni a megtört szupermodellt. 

Iman 1992-ben ment hozzá a popikonhoz, aki január 10-én hunyt el, miután hónapokig harcolt a rákkal. Az özvegy azóta csendben gyászol, emellett nem hajlandó részt venni semmilyen sajtóeseményen, vagy nagyszabású partin. David Bowie egykori kedvese ma már csak árnyéka önmagának, és fekete ruháin kívül szinte alig látni másban - írja a Daily Mail.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Ebas
Az Eurovízió egyik legesélyesebb indulójának tartják Freddie dalát http://www.life.hu/sztarok/20160407-freddie-az-eurovizio-legerosebb-dalaval-indul-kulfoldi-lapok-mar-most-imadjak.html"Ha egy igazi eurovíziós himnuszt akarunk, akkor meg is találtuk" - írta egy külföldi napilap a magyar énekes produkciójáról. A hírek szerint nagy az esély rá, hogy idén dobogós helyezéssel távozzunk Stockholmból. TV + Sztárok--Tom Cruise egyre nyúzottabbhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-tom-cruise-oreg-es-nyuzott-filmjenek-forgatasan.htmlAz 53 éves színész sem tudta kijátszani az időt. Az elmúlt évek nyomai az ő arcán is látszanak. TV + Sztárok--Kulcsár Edina kiosztotta Schobert Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20160406-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-kiosztotta-schobert-norbi-fitnesz-gurut.htmlA Hal a tortán adásában a szépségkirálynő megelégelte, hogy a fitneszgurunak semmi nem jó. TV + Sztárok--Íme 5 dolog, amit eddig nem tudtál Beyoncé-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-ime-5-dolog-amit-nem-tudtal-eddig-beyonce-rol.htmlBeyonce Knowles számtalanszor bebízonyította már, hogy több területen is megállja a helyét: énekesnő, dalszerző, producer, valamint szívesen kamatoztatja tánctudását a nézőközönség előtt, és a modellkedés sem áll távol tőle. TV + SztárokOrigoAzta! Halle Berry akár 20 évet is letagadhatna: Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160405-halle-berry-hamarosan-50-eves-lesz-de-olyan-fiatalos-hogy-akar-20-evet-is-letagadhatna.htmlA színésznő akkor is jól néz ki, ha lesből fotózzák. Hiába lesz hamarosan 50 éves, nem néz ki többnek 30-nál. TV + Sztárok--Pásztor Anna ismét ijesztő szerelésben pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160404-pasztor-anna-enekesno-ismet-ijeszto-szerelesben-pozolt.htmlAz énekesnő szereti az extrém jelmezeket és ezúttal dominaszerkóban állt színpadra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.