Valósággá vált horror: Két diák nyakát is elvágták egy Sweeney Todd-előadáson

Forrás: [origo] -
diák baleset nyak Sweeney Todd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még? A Sweeney Todd egy borbélyról szól, aki borotválás közben elmetszi a kuncsaftjai torkát, majd a testeket eladja a szomszéd pitekészítőnek. Nos, a szörnyű történet most valósággá vált!

Egy új-zéladni magániskolában rendezett Sweeney Todd-előadás közben két 16 éves diák torkát is elvágták a borotvával. Az aucklandi kórház tájékoztatása szerint mindkét fiú állapota stabil,

várhatóan csütörtökön engedik ki őket a kórházból.

A kép illusztráció Forrás: [origo]

Az iskola igazgatója, Steve Cole elmondta, hogy egy egyszeri esetről van szó, a borotvát pedig mindenféle szigetelőszalaggal és alufóliával is körbetekerték, hogy elkerüljék a sérüléseket. Az egyébként életlen borotvát számtalanszor használták a próbákon, és

eddig semmi baj nem történt.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, de leszögezték, hogy nem történt bűncselekmény, és a történteket balesetként kezelik - számolt be a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.