Újabb ismert ember szólt be Sarka Katának - Durva mondatok!

Fotó: Polyák Attila/Origo, Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata Réz Anna levél beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Réz Anna filozófus egy nyílt levélben fogalmazott meg igen kemény kritikát a sztáranyukával szemben. Kata egyelőre nem reagált az ügyben. 

A műsorvezető egy gyönyörű pocakos fotóval és egy mostanában róla készült képpel kívánja inspirálni az anyukákat arra, hogy a terhesség, illetve a szülés ellenére se hanyagolják el magukat. Réz Anna ezt látván ült a billentyűzet mellé, és fogalmazta meg gondolatait a poszttal kapcsolatban.

Fotó: Polyák Attila/Origo, Forrás: Facebook/Sarka Kata

Te hallottál már olyat, hogy egy írónő arról beszéljen, igazán felesleges kifogásokat keresni arra, ha egy kismama nem olvas kortárs magyar regényeket? Hiszen mibe kerül elsétálni a kerületi könyvtárba, és kikölcsönözni egy könyvet?! (...) A kérdésem tehát pusztán annyi, hogy miért lenne pont a testünk polírozása a kivétel? Az, hogy nők tömegei szülés előtt, után és szüléstől teljesen függetlenül szükségét érzik, hogy magyarázkodjanak a testük miatt, nagyrészt annak köszönhető, hogy Te és még sokan mások azt kommunikálják feléjük, hogy ezen az alapon számon kérhetőek és bírálhatóak" – olvasható a filozófus blogján.

Te egyetértesz Réz Anna soraival?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.