Álláslehetőség: Szeretgess vombatbébit munkaidőben!

munkaidő vombat állás ölelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Derek, a vombatbébi fiatal kora ellenére már egy súlyos traumán átesett. Tavaly decemberben egy autó elütötte az anyját, így a most tíz hónapos állat árván maradt.

Ahogy az állatkölykökkel gyakran megesik, Dereket is felkapta az internet, a tasmaniai turisztikai illetékesek pedig kaptak az alkalmon és meghirdették a világ legjobb álláslehetőségét, a

vombatbébi szeretgetőt!

A szerencsés vombatszeretgető pedig három napon keresztül ölelgetheti a kölyköt. Ha érdekel az állás, akkor április 16-ig jeletkezhetsz az alábbi weboldalon, ám érdemes sietni, mivel már most kétezren pályáztak - számolt be a Daily Mail.

A dühöngő férfi azt üvöltözte, hogy öljék meg - Lelőtték!http://www.life.hu/news/20160407-a-gyilkossaggal-gyanusitott-ferfit-vegul-lelotte-a-rendor.htmlGyilkosság miatt körözték Javier Pablo Alemant. A férfi az autópálya közepén sétált, amikor egy rendőr felszólította, hogy tegye a kezét a csomagtartóra. Ám ekkor egy késsel hadonászva azt üvöltözte, hogy ölj meg, ölj meg! News--5 hónapos és 2,5 kiló: Gyerekek ezrei esnek áldozatul a jemeni háborúnakhttp://www.life.hu/news/20160406-gyerekek-ezrei-estek-aldozatul-a-jemeni-haborunak-1.htmlMiközben a világ megdöbbenve figyeli a Szíriában és Irakban történteket, Jemen két ország: Irán és Szaud-Arábia csataterévé változott, az ott élő gyerekek élete pedig földi pokollá. News--Négyen erőszakoltak meg egy 9 éves kislánythttp://www.life.hu/news/20160406-negyen-eroszakoltak-meg-egy-kilenceves-kislanyt.htmlA gyanú szerint négy férfi erőszakolt meg egy 9 éves kislányt az Egyesült Államokban, Utah államban, miközben a gyerek anyja a garázsban drogozott. A négy férfit letartóztatták, az édesanyát nem. News--Nyomozás indult a 31 éves pornósztár, Amber Rayne halála miatthttp://www.life.hu/news/20160406-nyomozas-indult-a-31-eves-pornosztar-halala-miatt.htmlLos Angeles-i otthonában találták meg Amber Rayne pornószínésznő holttestét, akinek halálát drogtúladagolás okozhatta. Ám ezt sokan fucsállják, mivel Ambert az egészséges életmód szószólójaként ismerték. NewsOrigoMűlábbal is teljes életet él a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/news/20160405-muvegtaggal-is-teljes-eletet-el-a-gyonyoru-modell.htmlA brazil lány folyamatosan úton van: modellkedik, ejtőernyőzik, rengeteget edz, és még többet mosolyog. Pedig két évvel ezelőtt nem hitte volna, hogy mindebben egy művégtag lesz a legnagyobb támasza. NewsOrigoMérgező porral fújhatják tele a porszívók a levegőt?http://www.life.hu/news/20160404-mergezo-porral-fujhatjak-tele-a-porszivok-a-levegot.htmlLehet, hogy a porszívó több veszélyt rejt, mint gondolnánk? Egy csoport szerint igen, ráadásul kutatásaik alapján a porszívóból kiszálló por akár rákkeltő hatású is lehet. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.