Képtelen feldolgozni a kirúgását Kárász Róbert

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Kárász Róbert TV2 Mokka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárász Róbert az elmúlt héten vezette utoljára a Mokkát. A műsorvezető közös megegyezéssel távozott a csatornától, de hogy miért, arról különféle pletykákis napvilágot láttak. Ő maga így beszélta történtekről. 

"Nem akarok panasz… na mindegy. Alapvetően felemás érzéseim vannak. Tegnap voltam mélyponton. Nagyon rosszul éreztem magam, rossz volt a közérzetem. Ez annyira felháborított, hogy mondtam Rózának: ebből elég! Skorpió vagyok, nagyon szeretek erős lenni. Erős akarok lenni, annak akarok tűnni. Borzasztó, ha azt érzem, hogy elgyengülök, még ha csak rövid ideig is. Eltelt pár nap, már tisztábban látom a történteket. Nem így kellett volna történnie" - vélekedik Kárász Róbert, akit tulajdonképpen váratlanul ért a kírúgása.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Fura volt, amikor aznap hajnalban elindultam otthonról, átsuhant a fejemen az a gondolat, hogy ez lesz az utolsó napom. De azonnal el is engedtem" - tette hozzá a Bors interjújában a tévés. "Ez olyan, mint a baleset utáni sokk. Itt fáj, ott fáj, zúzódott, de a fájdalom később jön ki igazán. Erős ember vagyok, de attól még ezt is meg kell gyászolni. 2008 óta dolgoztam a Mokkánál, ami mellett volt A Nagy Duett és vagy öt-hat Hal a tortán. Szerettem ennél a csatornánál dolgozni. Imádtam a Mokkát, nekem ez nem munka volt, hanem a legkedvesebb hobbim" - fogalmazott.

Kárász Robi arról is beszélt, hogy még nem tudja, a médiában marad vagy civil állás után néz-e, és az anyagi helyzetéről is őszintén vallott. "Gazdag nem vagyok, nem vet fel a pénz, de az utcára sem kell kiállnom gitározni. Azt mondta a párom, hogy amibe beleszeretek, azt nem engedem el. Talán azért vette el az élet ezt, mert már sok volt. Nem tudom. Valami lesz. Abban bízom, jó lesz".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.