Farm Sanya Farm (reality) Farm Vivien RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon várták már a Farm lakói, hogy megérkezzen az újabb élelmiszer-rendelésük, hiszen luxustermékeket - mint például almát, csokit, kávét és dohányt - is vásároltak maguknak, de csalódniuk kellett.

A Farm-lakók öröme hamar bosszúságba fullad az RTL Klub valóságshow-jában. A szombat esti adásban láthatjuk, amikor rájönnek, hogy az egyik ínyencséget nem találják a ládákban, mégpedig azért, mert nem írták fel azt a bevásárlólistára. Természetesen azonnal elindul az egymásra mutogatás, sokan Vivit és Sanyát hibáztatják. Az aktuális heti gazda, Sanya viszont úgy látja, kollektívan hibáztak Viviennel.

Forrás: RTL Klub

És hogy mit kell még egy héten át nélkülözniük a Farm játékosainak, az szintén a ma esti adásból derül ki.

Képtelen feldolgozni a kirúgását Kárász Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20160409-keptelen-feldolgozni-a-tv2-mokkabol-valo-kirugasat-karasz-robert.htmlKárász Róbert az elmúlt héten vezette utoljára a Mokkát. A műsorvezető közös megegyezéssel távozott a csatornától, de hogy miért, arról különféle pletykákis napvilágot láttak. Ő maga így beszélta történtekről. TV + Sztárok--A Nagy Duett énekese, Pintér Tibor szakítotthttp://www.life.hu/sztarok/20160409-pinter-tibor-szakitott-a-nagy-duett-enekese-rubint-reka-partnere.htmlA Nagy Duett sztárja élete legnehezebb időszakán van túl, hiszen a tavalyi év végén szakított kisfia édesanyjával. TV + SztárokOrigoHal a tortán: A kutya ette meg Schobert Norbi főételéthttp://www.life.hu/sztarok/20160409-hal-a-tortan-a-kutya-ette-meg-schobert-norbi-foetelet.htmlTúl édes, túl zsíros volt Norbi currys csirkéje a vendégeknek, akik éhesek maradtak a Hal a tortán vacsoráján. Szerencsére akadt még kolbász és szalonna, így azzal azért jóllakhattak Zsidróék. A csirke pedig a kutyusé lett... TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoElképesztően kínos helyzet a TV2 műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160409-kulcsar-edinarol-leszakadt-a-nadrag-a-hal-a-tortanban.htmlA Hal a tortánban a vacsorát aerobikkal vezették le a vendégek Schobert Norbinál. Kulcsár Edina azonban megfeledkezett arról: nem edzős cuccban van. Egy mélyebb guggolást már nem bírt a nadrágja, és szétrepedt. TV + SztárokOrigoFarm: Brigi és Gergő összebújtak - Ez történt a paplan alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160409-farm-brigi-es-farm-gergo-osszebujtak.htmlA Farm feszült pillanatait ki így, ki úgy próbálja enyhíteni. Egy nagyobb vita után Brigi és Gergő a paplan alatt próbálták megoldani a problémákat. A srác őszintén vallott az ágyban rosszkedvéről, Brigi pedig inkább a testi kapcsolatot szorgalmazta. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa és Kökény-Szalai Vivien: "Rendeztük a viszonyunkat"http://www.life.hu/sztarok/20160409-demcsak-zsuzsa-es-kokeny-szalai-vivien-rendezte-viszonyat.htmlAz elmúlt napokban különböző, egymásnak ellentmondó híreket lehetett olvasni Demcsák Zsuzsával kapcsolatban. Felröppent a hír, hogy a Mokka műsorvezetője a Tényekben folytatja tovább, majd ennek az ellenkezőjét állították, amely szerint Demcsák nem lesz a TV2 hírműsorának arca. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.