Twerkelés miatt veszítette el állását a tanárnő!

twerk tanárnő kirúgás Mexikó tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves általános iskolai tanító barátaival nyaralt Mexikóban. Ott engedte szabadjára magát egy táncversenyen, ám a szülők tetszését nem nyerte el a közösségi oldalra felkerült videó.

Három évig tanított a tanárnő Ciudad Obregon egyik általános iskolájában, mielőtt elvesztette volna az állását. Carla Clarissa barátaival nyaralt a mexikói Cabo San Lucasban, ahol az ő biztatásukra benevezett egy táncversenyre.

Forrás: Dreamstime

Ez lett a tanárnő veszte. A bikinis tánca ugyanis felkerült a közösségi oldalakra, és természetesen a szülőkhöz is eljutott. Vírusként terjedt a videó, ami nagyon nagy felháborodást keltett, így mikor a nyaralásból hazatért, megkérték a 24 éves nőt, hogy mondjon fel. Carla eleget tett a kérésnek, de egyáltalán nem ért egyet a történtekkel.

“Tudtam, hogy vannak mobiltelefonok, de nem gondoltam, hogy felkerül a netre, azt pedig végképp nem, hogy így elterjed. Különben nem csináltam semmi rosszat.

Ez egy táncverseny volt. Nem ez alapján kell megítélni engem tanárként.

Ezt szabadidőmben csináltam, és a 21. században vagyunk! Nem voltam meztelen, nem drogozta, és nem voltam tiszteletlen senkivel” - nyilatkozta a tanárnő. Sokan egyet is értenek a tanárral, és aláírásgyűjtésbe fogtak, hogy visszakaphassa a munkáját, hiszen a diákjai is nagyon szerették őt - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.