Freddie: "Tele volt a gatya"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
repülő Freddie Eurovíziós Dalfesztivál félelem repülés Tel Aviv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes életében először ült repülőre és be kellett látnia: a félelem ott motoszkált a fejében.

Freddie hamarosan az Ezuróvízió színpadán bizonyíthat, de előtte számtalan fellépés várja. Az énekes jelenleg Tel Avivban ereszti ki a hangját, és bevallotta, a repülőút félelmetesebb volt számára, mint kiállni több ezer ember elé és énekelni.

Fotó: Polyak Attila - Origo

„Megérkeztünk Tel Avivba, ahol két éjszakát töltünk, kis fellépéssel tarkított bemelegítés a Stockholmi megmérettetésre. Tele volt a gatya az első repülés miatt, de minden rendben volt" – írta az énekes közösségi oldalán.

Budapesten bulizott a Szex és New York Mr. Bigje!http://www.life.hu/sztarok/20160411-a-szex-es-new-york-sztarja-mr-big-budapesten-bulizott.htmlA Szex és New York szívtiprója igencsak meglepte a magyar nőket! Váratlanul felbukkant az Iz­raeli Nagykövetségen, ahol Moran Atias színésznő születésnapját ünnepelték. TV + Sztárok--Ördög Nóri könnyekig hatódott az udvarlástólhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-ordog-nori-a-tv2-kismenok-musorvezetoje-konnyekig-hatodott-az-udvarlastol.htmlA Kismenőkben Bánki Beni egy bájos, incselkedős slammel lepte meg Ördög Nórit, aki bevallotta, zavarba jött az udvarlástól, majd meg is könnyezte a fiatal srác tehetségét. TV + Sztárok--Cinthya Dictator: "Énekhangom nem lesz, ennél többet nem tudok tenni"http://www.life.hu/sztarok/20160411-cinthya-dictator-es-varga-viktor-a-nagy-duettbol-valo-kieseserol-beszelt.htmlA Life.hu riportere a Nagy Duett első kiesőivel, Cinthya Dictatorral és Varga Viktorral beszélgetett a showműsor után. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMár Liam Neeson sem a régi: nagyon megöregedett az egykori szívtipróhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-liam-neeson-szinesz-nagyon-megoregedett-nagypapa-kulsovel-fotoztak.htmlLegutóbb azon hüledeztünk, hogy mennyire eljárt az idő Antonio Banderas felett, most pedig Liam Neesont kapták lencsevégre nagypapakülsővel. TV + Sztárok--Vasárnap este végre A Nagy Duett! Neked melyik a kedvenc sztárpárod?http://www.life.hu/sztarok/20160410-a-tv2-a-nagy-duett-sztarparjai-szavazas.htmlVasárnap este újra visszatér a népszerű show-műsor a TV2 képernyőjére, méghozzá nem is akármilyen sztárokkal. Kíváncsiak várjuk, hogy ki ereszti majd ki a legjobban a hangját a színpadon.TV + SztárokOrigoA Farm kiesője Vivi: "Bent előjött a szexuális együttlét hiánya"http://www.life.hu/sztarok/20160410-az-rtl-klub-farm-kiesoje-vivi-elarulta-a-farmon-elojott-a-szexualis-egyuttlet-hianya.htmlA Farmból ezúttal egy szőke hölgy távozott, aki az első interjúban elárulta, mihez kezd, ha hazaér és mi hiányzott legjobban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.