Újabb nemi erőszak-botrány az úszószövetségben?

Forrás: Thinkstock -
Kiss László vezető úszószövetség nemi erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss László lemondott, miután kiderült, hogy csoportos nemi erőszak miatt börtönben ült. A peranyagát nyilvánosságra hozó oldal birtokában lévő dokumentumok szerint egy másik sportvezetőnek is van folt a múltjában.

Kiss Lászlót végül lemondott szövetségi kapitányi posztjáról, és százhalombattai tiszteletbeli alpolgármesteri címéről is miután a Fullánk.com és a Privátkopó.hu kiszivárogtatta, hogy csoportos nemi erőszak miatt ült börtönben. Az oldalakhoz eljuttatott dokumentumok szerint azonban egy másik sportvezető is követett el nemi erőszakot.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Menyhért Mészáros László, a Fullánk.com főszerkesztője azt mondta az Atv.hu-nak, hogy az úszószövetséggel kapcsolatban birtokába került anyagok 20 százaléka foglalkozik Kiss Lászlóval, a többi az elnökség más tagjaival van összefüggésben, ám ezek feldolgozása még folyamatban van. A főszerkesztő azt állította, találtak

egy korábbi elnökségi tagot az úszószövetség vezetésében, akinek volt nemi erőszakos ügye egy úszólánnyal, körülbelül két évtizeddel ezelőtt.

Az elkövető egy Balaton környéki város úszóegyesületének vezetőségi tagja is volt, az esetből vetélés, majd rendőrségi ügy lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.