Tornóczky Anita kilenc kutyával osztja meg az otthonát

kutya állat Tornóczky Anita videó cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető szerint a kutyusokat pici koruktól kezdve tanítani kell, így pedig az együttélés is sokkal könyebb lesz velük. A videóból megtudhatod, miért fontos ez.

Anita mindig is nagy állatvédő hírében állt. Jelenleg kilenc kutyussal él együtt, ám az ebeket örökbe lehet fogadni tőle. Bár Anita szíve mindig megszakad, ha el kell válnia valamelyiktől, de azon van, hogy szerető családba kerüljenek az állatok.

Pazar ajándékkal lepte meg kedvese Szabó Zsófithttp://www.life.hu/sztarok/20160413-szabo-zsofi-szinesznot-az-rtl-klub-musorvezetojet-pazar-ajandekkal-lepte-meg-kedvese.htmlA manapság trendi rózsacsokor a színésznő ölében landolt, aki boldogságát közösségi oldalán osztotta meg rajongóival. TV + Sztárok--Kevin Costner nem öregszikhttp://www.life.hu/sztarok/20160412-kevin-costner-szinesz-nem-oregszik-nagyon-fiatalosan-nez-ki.htmlElképesztően jól tartja magát az immár 61 éves színész. TV + Sztárok--Farm Dia a melleivel satuba fogta Farm Norbi fejéthttp://www.life.hu/sztarok/20160412-farm-dia-a-melleivel-satuba-fogta-farm-norbi-fejet-az-rtl-klub-farm-adasaban.htmlA buli hevében mellbevágó élménnyel kellett szembesülnie a Farm macsójának. TV + Sztárok--Jakupcsek a kirúgásáról: "Nem volt átgondolva"http://www.life.hu/sztarok/20160412-jakupcsek-gabriella-a-kirugasarol-meselt-szerinte-ez-nem-volt-atgondolt-lepes.htmlA műsorvezető elmesélte, hogy lelkileg hosszú és kemény két hónap áll mögötte. Ami viszont a képernyőre való visszatérését illeti, úgy érzi fontos, hogy az embernek legyen mondandója, és legyen egy olyan műsor, amire azt mondják, hogy: „ehhez kell a Jakupcsek". TV + Sztárok--Marosbogát után, egy spanglifánk várja Snoop Doggothttp://www.life.hu/sztarok/20160411-marosbogat-utan-egy-spanglifank-varja-snoop-doggot.htmlSnoop Dogg legutóbb a kolumbiai főváros helyett véletlenül Marosbogátra jelentkezett be az Instagram-oldalán. Persze a romániai falucska lakói örömmel várják. Hozzájuk hasonlóan egy amerikai cukrászda is kedveskedni akart a rappernek: egy spanglialakú fánkkal. TV + Sztárok--Lovasi András felesége, Földes Eszter gyönyörű szép kismama lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160411-foldes-eszter-szineszno-lovasi-andras-felesege-gyonyoru-kismama-lenne.htmlA gyönyörű színésznő, aki boldog házasságban él Lovasi Andrással, megmutatta terhespocakját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.