Botrány az RTL Klub műsorában: A Gáspár család otthagyta a forgatást

Forrás: Facebook/Fem3Café -
Bea asszony forgatás Gáspár Evelin Hagyjál főzni! botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin és Bea asszony megmérettették tudásukat a Hagyjál főzni! című műsorban, de nem indult zökkenőmentesen a felvétel. Úgy érzeték, igazságtalanul bánnak velük, ezért ott akarták hagyni a forgatást.

Egyáltalán nem mozog valami otthonosan a konyhában Evelin, így még a főzés előtt eluralkodott a pánik és a felháborodás a stúdióban. Állítólag Istenes Bencével és a stábtagokkal is összevesztek, mivel szerintük ők kevesebb időt kaptak az ételük elkészítésére, mint az ellenfél, így végül otthagyták a forgatást.

Forrás: Facebook/Fem3Café

Bea asszony nem érezte igazságosnak a helyzetet, ezért felszólította Evelint a távozásra.

“Gyerünk, Evelin, megyünk! Én ilyet nem játszom,

egyszerűen ilyet nem tudok játszani, hogy mindenre kevesebb időt kapunk. Ha még hat percet teszünk hozzá, akkor jók vagyunk. Főzd meg te!” - mondta Bea asszony Istenes Bencének. Evelinnek bolognai spagettit kellett volna készíteni, de ő maga is túl nehéznek találta a feladatot, ráadásul ő nem szokott gyakran főzni, és szerinte az ellenfélnek könnyebb volt a helyzete - írja a Bors.

"Az ellenfeleink egy végtelenül egyszerű feladatot kaptak, több idővel,

nem volt egálban a két étel nehézsége. Persze hogy előjött belőlem apu vonala,

nem volt korrekt a verseny" - panaszolta Evelin, akiket végül Istenes Bencének sikerült lecsillapítani, és bebizonyosodott, hogy aggodalmuk is lapatalan volt, hiszen jól szerepeltek a versenyben.

Bulvárrap: "Sarka Katának beszólt Réz Anna"http://www.life.hu/sztarok/20160413-bulvarrap-hegyi-rolival-a-legfrissebb-celeb-hirek.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigoJennifer Lawrence melleire nem hat a gravitáció http://www.life.hu/sztarok/20160413-jennifer-lawrence-melltarto-nelkul-mutatta-be-uj-filmjet.htmlA színésznő lazán, mégis elegánsan vonult Las Vegasban a CinemaCon rendezvényén, ráadásul csak egy áttetsző felső fedte feszes melleit. TV + Sztárok--Megvan Paul Walker utódja a Halálos iram legújabb részében http://www.life.hu/sztarok/20160413-paul-walker-halala-utan-uj-szepfiu-jott-scott-eastwood-szerepelni-fog-a-halalos-iramban.htmlA széria producerei leigazolták a nyolcadik részhez Scott Eastwoodot, aki a Kurt Russell által játszott szövetségi ügynök beosztottját fogja alakítani. TV + SztárokAFPAttilát megtámadják a Farmonhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-farm-attilat-az-rtl-klub-farm-musoraban-megtamadjak-az-allatok.htmlA lelkes farmer, túlzásba viszi a tevékenykedést, ennek pedig nem minden jószág örül. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs az ellenségei között tudhatja Bochkor Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20160413-kozos-musort-kapott-sebestyen-balazs-es-bochkor-gabor.htmlAggodalomra semmi ok, a két sztár ugyanis csak az RTL Klub új műsorában, a Sztár Gokart-ban küzd meg egymással. A show-ban egyébként Dombóvári István is feltűnik majd, aki erről posztolt nemrég. TV + Sztárok--Éterien szép képet találtunk Sarka Katárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-sarka-kata-dogos-fotojatol-elallt-a-lelegzetunk.htmlKata korábban már mesélt arról, hogy a terhességei alatt 30, illetve 33 kilót hízott, manapság azonban a 29 éves édesanya csúcsformában van, és a hasa is tökéletes – ezért azonban kőkeményen meg kell küzdenie. Nemrég például futni indult, és természetesen egy erről készült fotóval is megörvendeztette rajongóit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.