Eltűnt egy ember a Dunában

Duna baleset Dömsöd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Eltűnt egy ember a Dunában Dömsödnél, ahol négyen borultak a vízbe egy csónakkal pénteken délután. 

A baleset az Alsó Duna-part közelében történt. Az Origo információi szerint egy sekély vizű részen borult fel a csónak, ahol a Duna sodrása erősebb, mint máshol.

A négy ember közül három a partra tudott úszni, őket a mentők ápolják. Az eltűnt embert a szigetszentmiklósi hivatásos, a ráckevei önkormányzati és a dömsödi önkéntes tűzoltók keresik. Már úton van a helyszínre a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is.

Kiss László exfelesége, Kaczander Ágnes: "A volt férjem ártatlan"http://www.life.hu/news/20160415-kiss-laszlo-ex-neje-allitja-artatlan-a-volt-szovetsegi-kapitanyt.htmlKiss László volt úszószövetségi kapitány ügye mindenkit megdöbbentett. Közéleti személyiségek – mint például Friderikusz Sándor –, úszóklasszisok és civilek is megszólaltak a történtekkel kapcsolatban. Ezúttal Kiss exneje, Kaczander Ágnes törte meg a csendet. News--Hazugságvizsgálóval hallgatják ki Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/news/20160414--hazugsagvizsgaloval-hallgatjak-ki-lagzi-lajcsit.htmlSzerdán ismét kihallgatták a lopással és vesztegetéssel gyanúsított Galambos Lajost. News--Fürdőruha vagy nagykabát? Ilyen időjárásra számíthatsz a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20160410-folytatodik-a-valtozekony-ido-idojaras-aprilis.htmlA jövő héten folytatódik a változékony, sokszor szeles idő. A hét első felében még több napsütés ígérkezik, akár 25 Celsius-fokig melegszik a levegő, a hét közepétől viszont ismét többfelé várható csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.