Dopeman Majkáról: "Azzal az emberrel, aki a gyermeke születése napján velem van elfoglalva valami nincs rendben"

Forrás: Facebook/Dopeman, Facebook/Majka -
Dopeman Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, a két szókimondó zenész ismét a Facebookon üzenget egymásnak. Majka és Dopeman 13 éve vívják a szájkaratét, most azon pattant ki a balhé, hogy Majka arról posztolt, eltüntetné Dopemanre emlékeztető tetoválását. 

"Nekem nincs konfliktusom Majkával. Nem velem van baja, saját magával. Mindig ő hozza elő a gondokat, most is így történt. Majoros karrierje a siker és tehetség szerencsés találkozásából született, de az egésznek az alapja mégiscsak én vagyok. Én teremtettem őt. Már nincs dolgom vele, nem sajnálom tőle a sikereit, a félelmeit, a szívbetegségét sem. Azzal az emberrel, aki a gyermeke születése napján velem van elfoglalva valami nincs rendben" - mondta el a Borsnak Dopeman

"Megint rólam beszél, hogy újságba kerüljön, hát legyen! Ez az én ajándékom neked, Laci, élvezd ki minden pillanatát!" – üzente vissza a Borsban Majka egykori barátjának.

Forrás: Facebook/Dopeman, Facebook/Majka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.