Forró videóval kedveskedett rajongóinak Jakabos Zsuzsa

úszás dögös Jakabos Zsuzsanna alkalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Európa-bajnok úszó a világ egyik legszebb sportolójaként mindig megpróbál a rajongói kedvében járni, ez most sem volt másképp. Egy applikációval kedveskedett nekünk, ami által egyszerűbben követhetjük mindennapjait.

A szépséges Jakabos Zsuzsanna a kemény edzések között sem feledkezett meg rólunk. Ráadásul egy olyan okostelefonos alkalmazással rukkolt elő, amelyen keresztül exkluzív tartalmakat: videókat, fotókat is láthatunk róla.

Ehhez készített egy videót is, amellyel arra öszönöz, hogy regisztráljunk. Mi már meg is tettük!

Elkísértük Cristiano Ronaldót egy randirahttp://www.life.hu/sztarok/20160415-elkisertuk-cristiano-ronaldot-egy-randira.htmlEgyszer már bekukkantottunk Cristiano Ronaldo otthonába, most pedig megtudhatjuk, hogy mégis mivel veszi le a lábáról randipartnerét. TV + SztárokAFPIlyen, amikor Rihanna az egyik rajongójával SMS-ezikhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-ilyen-amikor-rihanna-az-egyik-rajongojaval-sms-ezik.htmlA Buzzfeednek újságolta el egy srác, hogy pár hónapja sikerült elérnie Rihannát, akinek elárulta, hogy meleg, de nem meri felvállalni a másságát. Legnagyobb meglepetésére az énekesnő válaszolt neki, ráadásul tanácsokkal is ellátta. TV + Sztárok--Liam Hemsworth: "Nem járunk jegyben Mileyval!"http://www.life.hu/sztarok/20160415-liam-hemsworth-azt-mondta-hogy-nem-jegyezte-el-mileyt.htmlA legfrissebb hírek szerint a fiatalok pontosan ott folytatják kapcsolatukat, ahol annak idején vége szakadt, ám a hírekkel ellentétben Miley-t nem jegyezte el szerelme. TV + Sztárok--Vajon kivel szelfizett a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry? - Fluor Tomival!http://www.life.hu/sztarok/20160415-fluor-tomi-a-jobaratok-sztarjaval-szelfizett.htmlA Wellhello Londonban koncertezik, ennek apropóján a fiúk természetesen beiktattak egy kis városnézést is. Ekkor futott össze Fluor Tomi és a Jóbarátokból ismert Chandler, azaz Matthew Perry. TV + SztárokOrigoSelena Gomez levedlette babaarcát és szexistennővé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-selena-gomez-levedlette-babaarcat-es-szexistennove-valtozott.htmlEmlékeztek még a Disney csatornán mókázó kislányra, Selena Gomezre? Nos, Gomez kisasszony a szemünk előtt cseperedett nővé, és immár 23 évesen a legutóbbi fotózásán igazi szexistennővé változott. TV + SztárokAFPHosszú Katinka még gyenge idővel is tarolt Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-hosszu-katinka-gyenge-idovel-is-tartolt-amerikaban.htmlHosszú Katinka sikeresen megnyerte az Egyesült Államokbeli Mesában zajló 400 méteres vegyesúszás döntőjét a nemzetközi viadal csütörtöki nyitónapján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.