Hosszú Katinka nem szerzett érmet a zárónapon

Forrás: XINHUA/Xinhua News Agency/Wang Lili -
úszás Hosszú Katinka verseny érem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka ötödik helyekkel zárta az egyesült államokbeli Mesában rendezett nemzetközi úszóviadalt szombaton.

Az Arena Pro Swim Series elnevezésű pénzdíjas sorozat idei harmadik versenyén a 26 éves világ- és Európa-bajnoknő - az arizonai esemény honlapja szerint - két számban is a legjobb idővel jutott tovább a selejtezőből, de a szombati döntőben előbb 200 méter vegyesen (2:12.37 p), majd 200 méter háton (2:13.91) is négyen megelőzték. Elindult 100 méter gyorson is, de ott nem került be a fináléba az előfutamból (55.56 mp), a B döntőben pedig a nyolcadik lett (57.48).

Forrás: XINHUA/Xinhua News Agency/Wang Lili


Hosszú Katinka a mesai viadalon két érmet szerzett: a csütörtöki nyitónapon győzött 400 méteres vegyesúszásban, pénteken pedig bronzérmet nyert 100 méter háton. Második napi Facebook-bejegyzésében azt írta, várható volt, hogy kevésbé lesz eredményes a kemény edzőtáborozás idején.

Jaj, ne! Jön a lehűléshttp://www.life.hu/news/20160417-ilyen-lesz-az-ido-jovo-heten.htmlNéhány napig nélkülöznünk kell a verőfényes napsütést. Sajnos gyakran lesz felhős az ég jövő héten. NewsOrigoFigyelj, merre közlekedsz ma! Forgalomkorlátozások Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160417-forgalomkorlatozasok-budapesten-a-vivicitta-miatt.htmlRendezvények miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten több forgalmas útszakaszon, rakpartokon és hidakon is. Az útlezárások miatt a tömegközlekedésben is menetrendi változások lesznek.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghalt Chus Lampreave színésznőhttp://www.life.hu/news/20160405-meghalt-chus-lampreave-szineszno.htmlNyolcvanöt éves korában elhunyt az Almodóvar-filmek állandó szereplője, Chus Lampreave.News--Jaj, ne! Jön a lehűléshttp://www.life.hu/news/20160417-ilyen-lesz-az-ido-jovo-heten.htmlNéhány napig nélkülöznünk kell a verőfényes napsütést. Sajnos gyakran lesz felhős az ég jövő héten. NewsOrigoSok halottja van az ecuadori földrengésnekhttp://www.life.hu/news/20160417-sok-halottja-van-az-ecuadori-foldrengesnek.htmlLegkevesebb huszonnyolc halottja van a szombati ecuadori földrengésnek az elsődleges információk szerint - közölte a latin-amerikai ország alelnöke, Jorge Glas.NewsOrigoVeszélybe került Katalin és Vilmos Indiábanhttp://www.life.hu/news/20160416-veszelybe-kerult-katalin-es-vilmos-indiaban.htmlKatalin és Vilmos herceg jelenleg Indiában tartózkodik, ahol 7-es erősségű földrengést mértek. A pár egy folyó mellett szállt meg, ahol a hotel vezetősége azt az utasítást adta a vendégeknek, hogy mindenki maradjon a szobájában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.