Jaj, ne! Jön a lehűlés

Forrás: Dreamstime -
eső idő napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napig nélkülöznünk kell a verőfényes napsütést. Sajnos gyakran lesz felhős az ég jövő héten.

Az északnyugati szél felerősödik, az ég gyakran lesz felhős. Néhol záporokra is kell számítani. Hétfő déltől viharossá fokozódik a szél, és maximum 19 fok várható nyugaton, keleten maximum 25.

Forrás: Dreamstime

Kedden felszakadozik a felhőzet, és újra ragyogó napsütésben sétálhatunk, de kizárólag meleg ruhában, ugyanis a maximális hőmérséklet 15 fok lesz, ahogy szerdán is.

Csütörtökön már 14-20 fok közötti hőmérséklet várható, péntekre enyhül a szél és melegebb levegő érkezik az országba.

Figyelj, merre közlekedsz ma! Forgalomkorlátozások Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160417-forgalomkorlatozasok-budapesten-a-vivicitta-miatt.htmlRendezvények miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten több forgalmas útszakaszon, rakpartokon és hidakon is. Az útlezárások miatt a tömegközlekedésben is menetrendi változások lesznek.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoSok halottja van az ecuadori földrengésnekhttp://www.life.hu/news/20160417-sok-halottja-van-az-ecuadori-foldrengesnek.htmlLegkevesebb huszonnyolc halottja van a szombati ecuadori földrengésnek az elsődleges információk szerint - közölte a latin-amerikai ország alelnöke, Jorge Glas.NewsOrigoMeghalt Liza Minelli exférjehttp://www.life.hu/news/20160412-meghalt-liza-minelli-exferje.htmlEgy londoni hotelszobában találtak rá Liza Minelli exférjére.News--Ilyen időre számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20160403-ilyen-idore-szamithatunk-a-heten.htmlElő a tavaszi ruhákkal! Most már tényleg a szekrény mélyére kerülhet a téli kabát, jön a jó idő.News--Szupercuki! Kiskutyák jósolják meg a bajnokság győzteséthttp://www.life.hu/news/20160403-kiskutyak-josoljak-meg-a-bajnoksag-gyozteset.htmlJimmy Fallon The Tonight Show című műsorát nagyon cuki és nagyon puha kiskutyákkal árasztották el. A selymes szőrű kutyusok megjósolták, melyik csapat lesz a bajnok. Bár az eredmény nem egyértelmű, de megbocsátható, hiszen tündériek a kis ebek. News--Személyvonat gázolt el egy férfit Győr-Moson-Sopron megyébenhttp://www.life.hu/news/20160403-szemelyvonat-gazolt-el-egy-ferfit-gyor-moson-sopron-megyeben.htmlElgázolt egy embert egy személyvonat vasárnap kora reggel Győr-Moson-Sopron megyében, a Beled és Répcelak közötti vasútvonalon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A 49 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.