Kínos! Jennifer Aniston nagyot hibázott egy forgatáson

színésznő Julia Roberts film forgatás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Julia Roberts-el forgatott együtt pár héttel ezelőtt. Bár a közös munka nagyon jó hangulatban telt, egy kínos eset így is megzavarta kissé a dolgokat. 

Aniston az Entertainment Tonightnak elárulta, hogy hatalmas élmény volt együtt forgatni a Micsoda nő sztárjával, hiszen évek óta nagy rajongója. "Ő Julia Roberts! Jesszusom! Az egy dolog, hogy tudod, kicsit együtt fogtok dolgozni és szerepeltek egy filmben, de az egy másik, hogy közös jeleneteket vesztek fel. Az első ilyen esetnél volt egy béna bakim. Juliának szólítottam ahelyett, hogy a karaktere nevét mondtam volna" - nyilatkozta a színésznő.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Jennifer Aniston házassága válságban van!

Titkos ceremónián mondták ki egymásnak a boldogító igent, ám úgy tűnik, mindhiába. A házasság nem oldotta meg a gondjaikat, és a legkevésbé sem tette őket boldoggá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.