Katy Berry saját bevallása szerint azért tette közzé a sokkoló képeket Facebook oldalán, hogy figyelmeztesse a többi nőt az internetes ismerkedés és randizás veszélyeire.

Kat Berry tavaly októberben találkozott a férfival, akivel előtte egy internetes randioldalon ismerkedett össze. Az ausztrál Victoriában élő nő beült vele egy italra, majd meghívta a lakására még néhány italra.

"Jól szórakoztunk, de semmi szex nem volt. Egészen addig, amíg el nem döntöttem, hogy lefekszem aludni, mert túl sokat ittam.

Ekkor erőszakoskodni kezdett, rám támadt, és megerőszakolt - írta Facebook-oldalán Kat, aki képeket is mellékelt brutális sérüléseiről. A nő másnap rögtön jelentette a rendőrségen az esetet, ám a hatóságiak nem találták meg a férfi DNS-ét, miután kiderült, hogy óvszert használt, ráadásul törölte a randioldalas profilját, a telefonszámát.

Mint kiderült, ugyanezt a férfit korábban már elkapták két másik nő bántalmazása miatt: akkor azonban jóval több információ állt rendelkezésére a rendőrségnek a férfiről, mint Kat esetében. Kat saját bevallása szerint azután döntötte el, hogy közzéteszi a képeket, miután kiderült, hogy megállapították: a férfi nem bűnös.

"Nem akarok szimpatikus lenni. Csak meg akarom mutatni, mennyire elb*szott az igazságszolgáltatási rendszerünk.Most, hogy ez befejeződött, megoszthatom a történetemet, és figyelmeztethetem a barátaimat, hogy legyenek ki*aszott óvatosak!

A tanárom térdre lökött és arra kényszerített, elégítsem ki
A fiatal nők fizikai-lelki kiszolgáltatottságára hívja fel következő történetünk a figyelmet. Arra, hogy olyan férfi is követhet el erőszakot, akivel napi kapcsolatban vagy. És könnyű dolga van annak, aki helyzeténél fogva magasabb pozícióban van, hatalmat gyakorolhat feletted, dönthet sorsod alakulásáról. A Life.hu cikkéért kattints ide!