Elütött egy nőt a metró - A katasztrófavédelem már a helyszínen van

Újpest-Központ gázolás katasztrófavédelem Metro Árpád híd Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem közlekedik a 3-as metro Árpád híd és Újpest-Központ között, mert gázolás történt.

Elütött egy nőt a 3-as metró, ezért az Árpád híd és Újpest-Központ között nem közlekednek a szerelvények, ezen a szakaszon pótlóbuszokkal lehet utazni. A baleset a Kőbánya-Kispest felé vezető oldalon történt. A sérülttel a katasztrófavédelem munkatársai tudtak beszélni, mentése folyamatban van - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője – írja az Origo.hu.

Fotó: Tuba Zoltán/Origo
Ezért a kétlábú kutyáért rajong most az internet népehttp://www.life.hu/news/20160415-ketlabu-cukikutya-roo-a-penteki-ubercukisag-akinek-amputaltak-elso-labait.htmlRoot egyáltalán nem zavarja, hogy két lábbal él, így is pont olyan virgonc, mint négylábú társai. News--Váratlan kirúgások az M4 csatornánál: Mezei Dánielnek is mennie kellhttp://www.life.hu/news/20160413-varatlan-kirugasok-az-m4-sport-csatornanal-kirugtak-mezei-danielt-suba-katat-es-zelenyanszky-balazst.htmlMezei Dánielnek, Suba Katának, valamint Zelenyánszky Balázsnak is megköszönte a munkáját a sportcsatorna, majd menesztette őket. News--Klapka György új ötlete miatt 100 millót bukhathttp://www.life.hu/news/20160408-klapka-gyorgy-uzletember-uj-otlete-miatt-szaz-millot-bukhat.htmlAz üzletember legújabb vállalkozása egy jogszabályi ütközés miatt kudarcba fulladhat. News--Szívszorító: édesanyja miattt sírta el magát Vilmos herceg a Tádzs Mahalnálhttp://www.life.hu/news/20160419-vilmos-herceg-elsirta-magat-a-taj-mahalnal-ahol-24-evvel-ezelott-edesanyja-diana-hercegno-jart.htmlBár igyekezett elrejteni könnyeit a kamerák elől, a trónörökösről készült képeken mégis jól látszik, hogyan törölgette a szemeit a Tádzs Mahalnál tett látogatása során. News--Kovács Kokó István mostantól a közmédia csapatát erősítihttp://www.life.hu/news/20160419-kovacs-koko-istvan-a-kozmedia-mtva-m4-sport-csatornajanal-dolgozik.htmlAz olimpiai bajnok ökölvívó a közmédia sportcsatornájának műsorvezetője lesz április 18-tól. News--Mihalik Enikő 1 dollárért árulja magát a Coachellánhttp://www.life.hu/news/20160418-mihalik-eniko-egy-szal-haspoloban-flangal-baratnojevel-a-coachellan.htmlA világhírű modell, Mihalik Enikő elég szexi haspólóban tölti napjait a Coachellán, természetesen nem egyedül. Enikő a Victoria's Secret modellekkel együtt szórakozik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.