Farm Sándor magát hibáztatja bajtársai haláláért

halál tűzoltó tűz Farm (reality) Farm Sándor Műegyetem RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorának kiesője, a nyugalmazott tűzoltó a mai napig nem tudja megbocsátani magának, hogy három kollégája életét vesztette egy tűzesetnél.

Nyugalmazott tűzoltóként nagyon sok életveszélyes helyzetben volt már, de szerencsére neki soha nem esett komolyabb bántódása. Ő egyike volt azoknak a szakembereknek, akik a 2006-os műegyetemi tűzben megpróbálták eloltani a lángokat.

Forrás: RTL Klub

Sajnos három kollégája életét vesztette az oltás során, amiért a mai napig hibáztatja magát a kiesett játékos. “A társaim közvetlenül mellettem haltak meg. Sokáig bennem volt, hogy biztos hibáztam, mert nem tudtam rajtuk segíteni. A vizsgálatok ugyan nem ezt állapították meg, de

én még mindig azt érzem, hogy az én hibám, hogy ők most nem lehetnek köztük”

- mesélte Sándor a rossz emlékeket a Blikknek.

Jared Leto is a Coachellán pöröghttp://www.life.hu/sztarok/20160418-jared-letot-is-elkaptuk-a-coachella-fesztivalon.htmlJared Leto is ellátogatott a neves Coachella zenei fesztiválra, ráadásul a testvérével együtt. TV + Sztárok--Így fesztiváloznak a legnagyobb világsztárok Kaliforniában - Fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160418-fesztival-fotok-mihalik-eniko-es-palvin-barbara-is-lott-egy-szelfit-coachella-fesztival.htmlA Kalifornia állambéli Indio városában megrendezett Coachella fesztivál szinte minden évben több millió embert vonz, ami nem véletlen: a világsztár fellépők mellett könnyen találkozhatunk akár egy-egy hollywoodi hírességgel is. TV + SztárokOrigoProfi elsősegélynyújtó lett Istenes Bencébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-istenes-bencebol-az-rtliin-futo-hagyjal-fozni-cimu-musorban-profi-elsosegelynyujto-lett.htmlA műsorvezető remek apuka lesz, hiszen bebizonyította, ha elvágja a kezét egy gyerek, azonnal tudja, mit kell tennie. TV + Sztárok--Három RTL Klubos sztár is feltűnik a TV2 képernyőjén http://www.life.hu/sztarok/20160418-hal-a-tortan-rtl-klub-sztarok-a-tv2-adasaban-fodor-zsoka-es-vastag-tamas.htmlA Hal a tortán Küldetés következő hetében újabb vendéglátók tűnnek fel, többek közt Fodor Zsóka, és Vastag Tamás is. TV + Sztárok--Szebeni István nem tudott felesége elvárásai szerint viselkednihttp://www.life.hu/sztarok/20160418-szebeni-istvan-a-tv2-musorvezetoje-nem-tudott-felesege-elvarasai-szerint-viselkedni.htmlA Mokka új műsorvezetője mesélt az apaságról és arról vallott, hogyan tudja feldolgozni édesanyja halálát. TV + Sztárok--Katalin még sosem tűnt ennyire boldognak!http://www.life.hu/sztarok/20160418-katalin-hercegno-indiaban-es-bhutanban-boldog-vilmos-herceggel.htmlKörutazásuk alatt Katalin és Vilmos kétségtelenül nagyon jól érzik magukat. A hercegnét még soha nem láthattuk ennyiszer mosolyogni! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.