beléptetés Sziget Fesztivál fellépő fesztivál koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén az új kihívások miatt fokozottabb biztonsági ellenőrzés lesz a Sziget fesztiválra történő belépéskor. Az eljárás hasonló lesz, mint a reptéri becsekkoláskor, és nem fog szükségszerűen tovább tartani, mint eddig - mondta Gerendai Károly főszervező egy keddi sajtótájékoztatón.

A jegybeváltáskor személyi azonosítást fognak végezni, a karszalag sorszámát összekötik a felhasználó személyével. A bejáratnál felállított kamerás beléptető rendszer segítségével az illetékesek felismerik, ha nem a jogos felhasználó kíván belépni. Ezzel párhuzamosan megnövelik a beléptetőhelyek kapacitását - közölte Gerendai Károly.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Hozzátette: a Sziget eddig is a legbiztonságosabb fesztiválok közé tartozott.

Közölte, a fejlesztéseket úgy végzik el, hogy a biztonságérzetet növeljék, miközben a szórakozni vágyókban ne keltsenek félelmet.

A szigetlakókat őrző szolgálatok nagyobb állománnyal lesznek jelen, a fokozottabb jelenlét inkább csak a bejáratnál és környékénél lesz érzékelhető.

Idén augusztus 10-től 17-ig rendezik meg a Sziget fesztivált, az idei nagyszínpados sztárfellépők között lesz Rihanna, a Muse, Manu Chao, David Guetta, a Sigur Rós, Noel Gallagher, a Skunk Anansie, Jake Bugg, a Last Shadow Puppets vagy a Kaiser Cheifs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.