Magyar Úszó Szövetség Gyárfás Tamás Orendi Mihály leváltás bizalmi szavazás elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Úszó Szövetség vasárnap tartja évi rendes közgyűlését, amelyen Orendi Mihály szerint bizalmi szavazást kellene kérnie Gyárfás Tamás elnöknek.

A MÚSZ ellenőrző testületének nemrégiben - egyéb elfoglaltságai miatt, de még a Kiss László-ügy kirobbanása előtt - lemondott elnöke, Orendi Mihály elmondta: helyesnek tartaná, ha a sportág nehézségei miatt Gyárfás Tamás bizalmi szavazást kérne a tagságtól.

Forrás: MTI/Földi Imre

Gyárfás Tamás tavaly öt évre kapott ismét bizalmat a tagságtól, 122-1-es szavazati aránnyal választottak meg újra elnöknek.

Kiss László szövetségi kapitány április 7-én mondott le, miután kiderült, hogy 1961-ben, 21 éves korában két másik úszóval megerőszakolt egy fiatal lányt, amiért három év börtönre ítélték. A 75 éves szakember jelezte, hogy az ítéletben foglaltak valótlanságának bizonyítása érdekében megtette a szükséges lépéseket. Az ügy miatt a Demokratikus Koalíció lemondásra szólította fel Gyárfás Tamást.
Elkészült a kis György herceg első bélyegképehttp://www.life.hu/news/20160420-gyorgy-herceg-elso-belyegkepe-elkeszult-rajta-szerepel-erzsebet-kiralyno-vilmos-herceg-karoly-herceg.htmlA kis trónörökös egy kis emelvényen egyensúlyozik édesapja, Vilmos herceg, illetve dédnagymamája, Erzsébet királynő és nagypapája, Károly herceg oldalán. NewsOrigoDudás Miklós edzőjét is megbüntetik a doppingvétség miatthttp://www.life.hu/news/20160420-dudas-miklos-kajakos-doppingvetsege-miatt-edzojetol-pal-zoltantol-megvonjak-a-tamogatast.htmlA magyar kajakos kettőtől négy évig terjedő eltiltásra számíthat, mindemellett pedig ezdőjének, Pál Zoltánnak is bűnhödnie kell a hírek szerint. News--Bulik, utazások és fényűző életmód - Így élnek Diana hercegnő unokahúgaihttp://www.life.hu/news/20160419-diana-hercegno-unokahugai-lady-kitty-lady-eliza-es-lady-amelia-fenyuzo-eletmodja.htmlDiana visszafogottságával ellentétben a néhai hercegné három unokahúga, Lady Kitty, Lady Eliza és Lady Amelia nem veti meg a luxust és az élet adta élvezeteket - nem véletlenül csámcsog rajtuk előszeretettel a brit sajtó. News--Közösségi média specialistát keres maga mellé Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20160419-erzsebet-kiralyno-kozossegi-media-specialistat-keres.htmlÉvi 19 millió forintnak megfelelő összegű fizetést ajánlottak a palota jövendőbeli szakemberének, aki a királynő közösségi oldalaiért fog felelni. News--Meghalt egy 4 éves kislány egy Londonból Hongkongba tartó járatonhttp://www.life.hu/news/20160419-egy-4-eves-kislany-meghalt-a-londonbol-hongkongba-tarto-repulogepen.htmlA kislány és szülei a londoni Heathrow repülőtérről indultak Hongkongba. A gépnek kényszerleszállítást kellett végrehajtania. News--Szívszorító: édesanyja miatt sírta el magát Vilmos herceg a Tádzs Mahalnálhttp://www.life.hu/news/20160419-vilmos-herceg-elsirta-magat-a-taj-mahalnal-ahol-24-evvel-ezelott-edesanyja-diana-hercegno-jart.htmlBár igyekezett elrejteni könnyeit a kamerák elől, a trónörökösről készült képeken mégis jól látszik, hogyan törölgette a szemeit a Tádzs Mahalnál tett látogatásakor. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.