Bulvárrap: "Stahl Juditot korábban bántalmazták az úszóedzéseken"

Forrás: fem3 -
Hernádi Judit videó Stahl Judit bulvárrap Schobert Norbert celebek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel. 
Sharon Stone simán letagadhatna 10 évethttp://www.life.hu/sztarok/20160419-egy-apro-ranc-sincs-sharon-stone-arcan-siman-letagadhatna-akar-30-evet-is.htmlA gyönyörű színésznőn nem fognak az évek, mutatja ez a legutóbbi fotója is, amelyen olyan sima a bőre, mint egy húszévesnek. TV + Sztárok--Durva tetoválást csináltatott Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160419-varga-viktor-enekes-es-cinthya-dictator-fotoslany-durva-tetovalast-csinaltatott.htmlA szerelmes énekes Cinthya Dictator monogramját vésette magára, és nem túlzunk... szó szerint VÉSETTE! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoFarm Sándor magát hibáztatja bajtársai haláláérthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-farm-sandor-nyugalmazott-tuzolto-magat-hibaztatja-kollegai-halalaert-akik-a-muegyetemi-tuz-oltasanal.htmlAz RTL Klub műsorának kiesője, a nyugalmazott tűzoltó a mai napig nem tudja megbocsátani magának, hogy három kollégája életét vesztette egy tűzesetnél. TV + SztárokOrigoJared Leto is a Coachellán pöröghttp://www.life.hu/sztarok/20160418-jared-letot-is-elkaptuk-a-coachella-fesztivalon.htmlJared Leto is ellátogatott a neves Coachella zenei fesztiválra, ráadásul a testvérével együtt. TV + Sztárok--Farkasházy sem áll már szóba Verebesselhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-farkashazy-tivadar-sem-all-szoba-verebes-istvannal-a-heti-hetes-utan-haromszor-rugott-bele-mar-nem.htmlA színész-rendező magára haragította egykori kollégáit. Korábban Hernádi Judit vallotta be, hogy nem beszélnek már egymással, kiderült, hogy Farkasházy Tivadar sem tartja már vele a kapcsolatot. TV + Sztárok--Apás szülés volt Majkáéknálhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-majka-a-legkisebb-babajukrol.htmlA büszke apuka, Majka a Life.hu riporterének mesélt második kisfia, Olivér születéséről. Azt is elárulta, milyen nemű babát szeretne harmadiknak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.