Katherine Heigl: "Megbántam a döntésemet!"

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
színésznő Emmy-díj Katherine Heigl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Terápiára volt szükségem" - mondta Katherine Heigl, aki azután zuhant össze, hogy 2008-ban Emmy-díjra jelölték, a Grace klinika című sorozatban nyújtott alakításáért, ám visszautasította a jelölést, mert úgy érezte, hogy nem érdemli meg. 

Katherine Heigl nemrég egy interjúban vallotta be, hogy megbánta, hogy miután 2007-ben Emmy-díjat kapott a Grace klinikában való szerepléséért, majd

amikor egy évvel később ismét jelölték kihúzatta magát a jelöltek listájáról.

Katherine Heigl Forrás: AFP/Frazer Harrison

A 37 éves színésznő Howard Stern talkshow-jában besztélt arról, hogy óriási hibát követett el, amikor 2008-ban visszautasította a jelölést - írja a Daily Mail.

"Nem érzem úgy, hogy mindent beleadtam ebbe az évadba, azt pedig főleg nem, hogy ezzel kiérdemeltem egy Emmy-jelölést, ezért kihúzattam magam a listáról. Egyszerűen nem akarom elvenni a lehetőséget azoktól, akik sokkal többet beleadtak a szerepükbe" - mondta a színésznő 2008-ban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.