Kiss Ramóna: “Életem legjobb döntése volt ez az út”

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna -
utazás pánik Miami Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hétig élvezhette a Barátok közt sztárja Miami melegét, de nemcsak azért ment oda, hogy kikapcsolódjon. Angol tanfolyamon is járt a színésznő.

Teljesen egyedül vette nyakába az ismeretlent Ramóna, aki már régóta vágyott arra, hogy önállóan nekiinduljon a világnak. Végre valóra válhatott az álma, és elutazhatott az Egyesült Államokba, teljesen egyedül.

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna

“Életem legjobb döntése volt, hogy vállalkoztam erre az útra. Kíváncsi voltam arra, hogy vajon hogyan állom meg a helyem teljesen egyedül a nagyvilágban” - vallotta Rami, aki hozzátette az is izgatta, hogy ott senki nem fogja felismerni. Először eluralkodott a pánik a színésznőn, de végül rájött, hogy jól döntött. “Hirtelen kinyílt előttem a világ, megismertem egy csomó új embert” - mesélte Ramóna a Hot! magazinnak, aki mióta hazajött két méterrel a föld fölött jár, és újult erővel kezdett bele ismét a forgatásokba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.