Freddie nyeri az Eurovíziót az angolok szerint

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Freddie dal angolok Eurovíziós Dalfesztivál verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar énekes főleg lélekben készül a nagy megmérettetésre. Egy angol online újságban most azt írják, hogy övé az egyik legerősebb dal a mezőnyben. 

Fehérvári Gábor Alfréd már május 10-én színpadra áll Stockholmban. Freddie főként lelkileg próbál felkészülni a stockholmi Eurovíziós Dalversenyre, de emellett rengeteg fellépése is van. Freddie dala, a Pioneer már most felkeltette nemzetközi sajtó figyelmét.

Freddie dalától hangos a külföldi sajtó

A német köztévé eurovíziós oldalán Freddie-ről írnak, akit a dalfesztiválon erős ellenfélnek tartanak. A bejegyzésben kiemelik, hogy Freddie érdes hangja egyszerűen lenyűgöző.
Vivit nagyon megszerette valaki az RTL-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-farm-vivi-nagyon-megtetszett-valakinek-az-rtl-nel-harmadik-musorban-szerepel-a-csatornanal.htmlA Farmból kiesett lánynak nem ez volt az első szereplése a csatornánál. Már a harmadik műsorban vetik be rövid idő alatt a lányt. TV + Sztárok--"Kökény-Szalai Vivien, a hírigazgató állandóan a nézettségi adatokat lesi"http://www.life.hu/sztarok/20160422-kokeny-szalai-vivien-a-tv2-hirigazgatoja-a-nezettsegi-adatokat-nezi.htmlLapinformációk szerint továbbra is feszült a helyzet a TV2-nél. Egy munkatárs szerint nem nagyon mernek ellentmondani az új hírigazgatónak, még akkor sem, ha nem értik pontosan, mit is szeretne. TV + Sztárok--Fésűs Nelly és Berki Krisztián is kiborult A Nagy Duett utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160421-fesus-nelly-szineszno-es-berki-krisztian-is-kiborult-a-tv2-nagy-duett-musora-utan.htmlKönnyeivel küzdött A Nagy Duett eredményhirdetése után Fésűs Nelly. Berkit pedig Szulák Andi és Kasza Tibi próbálta vigasztalni. TV + Sztárok--Kozsót áramlopással gyanúsítjákhttp://www.life.hu/sztarok/20160421-kozso-volt-uzletvezetoje-gyanusitja-az-enekest-aramlopassal.htmlA teaházat üzemeltető énekest az egyik volt dolgozója gyanúsítja áramlopással. Állítása szerint sokkal kevesebbet fizettek, mint amennyit valójában fogyasztottak. TV + Sztárok--Arany színű autót ajánlott fel Lajcsinak Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20160421-arany-szinu-autot-ajanlott-fel-lajcsinak-gyozike.htmlGalambos Lajostól nem fordultak el barátai, amíg börtönben ült. Sőt, sokan közülük még feleségét, Bogit is látogatták.TV + Sztárok--Diszkóslágerrel rukkolt elő Győzike!http://www.life.hu/sztarok/20160420-gaspar-gyozo-gyozike-vv-macival-keszitett-uj-dalt-igazi-diszkoslager.htmlIgazi csapatós nótával tért vissza Győzike a zenei életbe. Új dalát ráadásul a Való Világból ismert Macival közösen rakták össze! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.