esküvő Zséda videó énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös magyar sztárt, Zsédát faggatta az esküvők világáról. 

Az énekesnő elmondta, hatalmas, vidéki lagzija volt, amilyenre már kislány kora óta vágyott. Nem is bánja dolgot, hiszen véleménye szerint az esküvők mindig azt tükrözik, hogy milyen is egy pár valójában.

Azurák Csaba reagált a hírre, miszerint kitették a szobájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-azurak-csaba-kitettek-az-irodajabol-a-musorvezeto-reagalt-a-facebookon.htmlAhogy korábban a Life.hu is megírta, állítólag kitették korábbi irodájából Azurák Csabát. A tévés most a Facebook-oldalán reagált a reggel megjelent hírekre. TV + Sztárok--Pincében csábította el a lányokat Hajdú és Gönczihttp://www.life.hu/sztarok/20160422-hajdu-peter-musorvezeto-es-gonczi-gabor-musorvezeto-annak-idejen-a-pinceben-csabitotta-a-lanyokat.htmlA két műsorvezetőt évtizedes barátság köti össze és bizony fiatalkorukban volt, hogy vad kalandokat éltek át együtt. TV + Sztárok--Farm Attila megint megúszta a kiválasztásthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-farm-attila-nem-lett-kivalasztott-norbi-a-heti-gazda-nem-ot-valasztotta-ki-a-parbajra.htmlEljött a nap, a heti gazdának ismét meg ki kellett jelölnie a három legtöbb jelet kapó játékos közül, hogy ki menjen párbajozni. TV + Sztárok--"Kökény-Szalai Vivien, a hírigazgató állandóan a nézettségi adatokat lesi"http://www.life.hu/sztarok/20160422-kokeny-szalai-vivien-a-tv2-hirigazgatoja-a-nezettsegi-adatokat-nezi.htmlLapinformációk szerint továbbra is feszült a helyzet a TV2-nél. Egy munkatárs szerint nem nagyon mernek ellentmondani az új hírigazgatónak, még akkor sem, ha nem értik pontosan, mit is szeretne. TV + Sztárok--Jennifer Anniston már megint legyűrte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/sztarok/20160420-jennifer-anniston-legyurte-angelina-jolie-t.htmlA Jóbarátok sztárja idén másodszor is az első helyre került People magazin legszebb nőinek listáján. Ezzel olyan sztárokat is maga mögé utasított, mint például Jennifer Lopez, vagy éppen Angelina Jolie, aki mostanában alig áll a lábán. TV + Sztárok--Kitették szobájából Azurák Csabáthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-kitettek-szobajabol-azurak-csabat-a-tv2nel.htmlKitették korábbi irodájából Azurák Csabát. Kollégáitól távol, egy emeleti szobába küldték, régi kuckóját Gönczi Gábor örökölte meg, pedig a hírolvasóknak eddig nem volt irodájuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.