Bizonytalan a sorsa Damuék babájának

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland baba Damu Edina kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kiengedhetik Damu Rolandék babáját a kórházból, szépen fejlődik, azonban teljesen bizonytalan, hova fog kerülni.

"Nem tudnak semmiről az érdi gyámhivatalban" – mondta a Blikknek a gyermeknevelésre alkalmatlanná nyilvánított Damu Edina édesanyja a Blikknek "Pedig a baba gyönyörűen szopik, már egy kiló kilencven deka, szépen cicizik. Tökéletesen egészséges, a héten, ha elérte a két kilót, ki is adnák, csakhogy senki nem tudja, ki és hová viheti."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A kislányom mégsem egy szelet kenyér, amit szatyorba teszek. Kínomban már két helyet is bejelentettem lakcímének" – mondta Edina. Damu felesége elfogadta, hogy bármikor ellenőrizhetik véralkoholszintjét, és ha nem iszik, fél év múlva vissza is kaphatja kislánya felügyeleti jogát.

"Maját a kórházban sem tarthatják a végtelenségig, hiszen nem arra való a szülészet. Attól félünk, hogy az lesz a vége, hogy intézetbe viszik az unokámat, amíg folyik az aktatologatás" – mondja a nagymama.

Növényi Norbert: "Szenvedtem, mint egy kutya"http://www.life.hu/sztarok/20160425-novenyi-norbert-es-nika-a-nagy-duett-kiesoi.htmlNövényi Norbert és duettpartnere, Nika távozott a TV2 sztár-énekeltető műsorának, a Nagy Duettnek harmadik adásából. A sportoló és az énekesnő a Life.hu kamerájának elárulták, hogyan élik meg, hogy kiestek.TV + Sztárok--Növényi Norbi és Nika búcsúztak a Nagy Duett műsorátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160424-novenyi-norbert-es-veres-monika-nika-estek-ki-a-tv2-nagy-duett-cimu-musoranak-harmadik-adasabol.htmlSzulák Andrea hosszan ecsetelte, milyen jól is érezte magát ma este. Hát, nekünk, nézőknek azért fáj kicsit a fülünk, de Kasza Tibi szerint mindenhonnan van kiút. "Nincsen olyan gödör, amiből a következő dallal nem lehet kimászni." TV + SztárokOrigoKulcsár Edina nálunk megnyerte a Nagy Duettethttp://www.life.hu/sztarok/20160424-kulcsar-edina-nalunk-megnyerte-a-tv2-nagy-duett-cimu-musorat.htmlA sztárokat megénekeltető show egyetlen jó hangú énekese Kulcsár Edina, le a kalappal előtte. TV + Sztárok--Mi lesz az Eurovízión? Máris rengeteg szavazatot veszített el Freddiehttp://www.life.hu/sztarok/20160423-freddie-vel-mi-lesz-az-eurovizion-maris-rengeteg-szavazatot-veszitett-el.htmlA román versenyző kizárásával erdélyi voksok ezreit veszítette el Freddie. TV + Sztárok--Semmi sem homályosíthatja el Tóth Gabi szépségét: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160423-toth-gabi-enekesno-szepseget-semmi-sem-homalyosithatja-el.htmlNem először számolunk be róla, hogy a gyönyörű énekesnő, csak úgy ragyog. Gabi most új fotóval örvendeztette meg rajongóit. TV + Sztárok--Keleti Andrea feneke jobb, mint az énekhangja: Vajon megmenti a riszálás?http://www.life.hu/sztarok/20160424-keleti-andrea-feneke-jobb-mint-az-enekhangja-vajon-megmenti-a-riszalas.htmlA táncosnő kis miniben, szexin rázta a popsit a Nagy Duettben, de sajnos a folyamatos pucsítás sem mentheti meg, sem őt, sem a nézőket a hamis hangoktól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.