Baukó Éva azt remélte, hogy Apáti Bence szingli

Kismenők TV2 Oszvald Marika szingli Hal a tortán Baukó Éva Apáti Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva bevallotta, nem tudta ki is Apáti Bence, ám mikor meglátta, hogy néz ki, annak is gyorsan utánanézett, hogy szingli-e a sármos balett-táncos.

Oszvald Marika a bajusza alatt megjegyezte Apáti Bencének, hogy milyen jól néz ki, Baukó Éva pedig azonnal közölte, ő bizony kinézte magának a balettost.

„Megmondom őszintén, nem ismertem Bencét, ezért utánanéztem. Amikor megláttam róla a fotókat, gyorsan megnéztem, hogy szingli-e, da sajnos nem" – mondta Éva.

Hajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoKulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”http://www.life.hu/sztarok/20160425-kulcsar-edina-miss-world-hungary-szepsegkiralynonek-edesanyja-a-legjobb-baratnoje.htmlA gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről. TV + SztárokOrigoSusan Boyle idén már másodszor balhézott a repülőtérenhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-susan-boyle-enekesno-panikrohamot-kapott-a-repuloteren-mert-egyedul-kellett-volna-utaznia.htmlSusan Boyle hetekkel ezelőtt - amikor Írországból tartott haza Skóciába - pánikrohamot kapott a repülőtéren, a napokban pedig, amikor a londoni Heathrow-i reptéren várakozott, összetűzésbe keveredett a személyzet egyik tagjával, olyannyira, hogy a rendőrség közbeavatkozására volt szükség. TV + Sztárok--Nem gondolnád, mi a szenvedélye L.L. Juniornakhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-ll-junior-elarulta-mi-a-szenvedelye-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-amikor-oszvald-marikanal-meglatta.htmlIgazi kincsre bukkant a rapper Oszvald Marikánál, ami azért is fontos számára, mert összefügg hobbijával. TV + SztárokMarsi Anikó: "Ha Kökény-Szalai Vivien nem lenne, én nem ülnék itt"http://www.life.hu/sztarok/20160426-marsi-aniko-a-tv2-hiradosa-kokeny-szalai-viviennek-koszonheti-hogy-igent-mondott-az-ajanlatra.htmlA Tények új műsorvezetője elmesélte, nagyon komplikált döntés volt igent mondania, hiszen hét éve nincs képernyőn, ráadásul családjával külföldön él, de Kökény-Szalai Vivien ajánlatát nem lehetett elutasítani. TV + Sztárok--Radics Gigi szexi fotóval ünnepelte hazatéréséthttp://www.life.hu/sztarok/20160426-radics-gigi-enekesno-szexi-fotoval-unnepelte-hazatereset-amerikabol.htmlAz énekesnő remek formában tért haza Amerikából, és egy csodás fotón tündökölve köszöntötte rajongóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.