Megvan a "szellentős időjós" utódja

TV2 fing Horváth Szilárd kirúgás szellentés Müller Attila utód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálta Horváth Szilárd utódját a TV2, így aztán konszolidáltabb időjárás-jelentésekre számíthatunk.

Ahogy a Life.hu is megírta, menesztette a csatorna a szellentést imitáló időjóst, aki az időjárás-jelentés mellett, a Falforgatók című műsort is vezette. Sajtóinformációk szerint már meg is találták a vicces bemondó utódját, akit a Falforgatókban Müller Attila vált majd.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Páros jógára vittük Müller Attilát és Larion Zoét

Müller Attila és szerelme páros jógán tündököltek és remekül végrehajtották a legnehezebb ászanákat.

Hajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoVilmos és Harry herceg szerepelni fog a Star Wars 8-ban!http://www.life.hu/sztarok/20160426-star-wars-nyolcadik-reszeben-szerepelni-fog-vilmos-es-harry-herceg.htmlNéhány nappal ezelőtt látogatott el a két herceg a legújabb Csillagok háborúja forgatására, és végül a filmbe is bekerültek. TV + Sztárok--Pamela Anderson visszatér a Baywatchba?http://www.life.hu/sztarok/20160426-pamela-anderson-szinesznot-az-uj-baywatch-film-forgatasi-helyszinen-lattak.htmlA szőke bombázót először kapták lencsevégre az új Baywatch-film egyik forgatási helyszínén. TV + SztárokOrigoBizonytalan jövő: "Remélem, nem maradnak a nézők Azurák nélkül, de még az is lehet, hogy igen" http://www.life.hu/sztarok/20160425-a-budapesti-nemzetkozi-konyvfesztivalon-a-hetvegen-mutattak-be-szegvari-katalin-konyvet-azurak.htmlA Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a hétvégén mutatták be Szegvári Katalin könyvét, amelyben az egykori televíziós tizenhárom interjút készített a mostani tévézés olyan szereplőivel, akik véleménye szerint maradandót alkottak. Az interjúalanyok között van például Azurák Csaba és Vujity Tvrtko is, az utóbbi például már nem dolgozik a TV2-nél. TV + Sztárok--Gwyneth Paltrow új pasija öltáncolt a szülinapos Kate Hudsonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-kate-hudson-szineszno-vilagsztarokkal-unnepelte-szuletesnapjat.htmlNéhány híresség is felbukkant a világhírű színésznő születésnapi partiján. Kate Hudson a napokban ünnepelte 37. születésnapját. TV + Sztárok--Kozsót nagyon megviselték az áramlopással kapcsolatos hírek http://www.life.hu/sztarok/20160426-kozso-aramlopas-es-teahaz-az-ugyved-nyilatkozott-az-ugyben-video.htmlA sajtó értesülései szerint Kozso 260 millió forintos tartozást halmozott fel, emellett pedig az áramot is lopta. Az ügy részleteiről Kozso jogi képviselője, Dr. Nagy József beszélt a Mokkában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.