El sem hiszed, mivel foglalkozik ma a Harry Potter sztárja

színész Harry Potter ketrecharc sztár Josh Herdman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Josh Herdman mind a nyolc Harry Potter-filmben játszott, így szinte együtt nőtt fel a többi szereplővel. Ma már egy kislány büszke édesapja, emellett ketrecharcosként dolgozik. 

A színész Draco Malfoy egyik csatlósát, Gregory Goylet alakította a legendás filmsorozatban. Nemrég mutatkozott be az MMA ketrecharcosok világában, Londonban, ahol az első amatőr meccse volt. Elmondása szerint imádja ezt a különleges "világot", és ma már egyáltalán nem hiányoznak neki a forgatással járó procedurák - írja a Dailymail.

Forrás: Twitter/Josh Herdman

/1509/A_Har2015923151212
Hajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMinden nő vágyálma 36 éves lett - Channing Tatum, a szexisten http://www.life.hu/sztarok/20160426-channing-tatum-36-eves-lett-a-dogos-szinesz-rengeteg-no-szivet-rabolta-el-szexi-fotok.htmlA Step Up-filmek és a Magic Mike sztárja, Channing Tatum sokat pózol, nem is csoda: szépen kidolgozott felsőteste több millió nő szívét dobogtatja meg. A sztár ma ünnepli a 36. születésnapját, emellett pedig nem mehettünk el szó nélkül. TV + Sztárok--A Dalai Láma miatt tiltották ki Selena Gomezt Kínábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-selena-gomezt-kitiltottak-kinabol-egy-dalai-lamaval-kozos-kep-miatt.htmlAz énekesnő világ körüli turnéra készült, de sajnos azzal kellett szembesülnie, hogy van, ahol nem tarthatja meg a koncertjeit, ugyanis egy kép miatt kitiltották a Kínából. TV + SztárokAFPKirúgta a TV2 a "szellentős időjóst"http://www.life.hu/sztarok/20160425-horvath-szilard-a-szellentos-idojost-elkuldte-a-tv2.htmlNapokig Horváth Szilárd szellentős időjárás-jelentésével volt tele az internet, most pedig, hogy már lassan el is felejtettük a dörgéssel és durrogtatással járó szeleket, a tévés a Facebookon tette közzé, elbocsátották, munkát keres. TV + Sztárok--Berki Krisztián hatalmasat zakózott - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160425-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-hatalmasat-esett-segre-amikor-lelocsolni-probalta-fesus.htmlBerki Krisztián és Fésűs Nelly kocsimosás közben kezdték el egymást fröcskölni, Berki pedig hatalmasat esett a csúszós betonon. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHarry herceg igazi úriember! Elesett hölgyet segített fel a földrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160425-harry-herceg-felsegitette-a-foldrol-sylvia-disley-t.htmlA herceg igazi lovagként viselkedett a londoni maratonon. Amikor meglátta, hogy az idős hölgy elesett, azonnal a segítségére sietett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.