William Hague Egyesült Királyság vacsoraest barátság Angelina Jolie politikus brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő jóképű férje, Brad Pitt helyett egy brit politikus társaságában költötte egy vacsoráját egy londoni étteremben. 

Habár a hollywoodi sztárok legtöbbjéről nem mondható el, hogy politikusokkal barátkoznának, Angelina Jolie az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottjaként bizony jó viszonyt ápol a korábbi brit külügyminiszterrel, William Hague-al.

Forrás: AFP/Gianluigi Guercia

Az anorexiás vékonyságúra fogyott Oscar-díjas színésznő, aki nemrég családjával együtt Londonba költözött Brad Pitt legújabb filmje miatt, a napokban éppen Hague-gal kapták lencsevégre, amint egy üzleti vacsorára igyekeztek.

Az egyelőre nem világos, miről értekeztek, ám az tény, hogy Angelina Jolie-nak korábban már volt dolga Hague-gal: két évvel ezelőtt együtt indították el a globális kampányt a háborúkban elkövetett nemi erőszak ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.