Görög Zita kockahasra gyúr, nehogy Bochkor megszólja

Görög Zita beszólás Bochkor Gábor Hajdú Péter edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egy Facebook-posztban szólt be Bochkor Gábornak, aki múltkor kifejtette, hogy egy nő nem hízhat el.

Februárban Bochkor Gábor kijelentése nagyon kiverte a biztosítékot. Akkor a rádiós azt nyilatkozta: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". Sokan felháborodtak a műsorvezető szavain, legutóbb Hajdú Péter Showtime című műsorában került elő a téma, Görög Zita pedig most egy kicsit csipkelődősen osztotta meg reakcióját az ügyben:

Forrás: Facebook/Görög Zita

„Nem tudom ebből, hogy lesz nyárra kockás has, de mikor Hajdú Peti megfogadta, ő bizony idén villantani fog, gondoltam ha neki, akkor nekem is sikerülni fog. 3 hete kezdtem edzeni, megrettentem a szakember Bochkor Gábor házassági és életmód tanácsadótól!" – írta Görög Zita.

Várkonyi Andi így reagált

„Egyetértek Gáborral, de azt tudni kell, hogy ő sokszor nagyon sarkítja a véleményét. Az túlzás, hogy azért, mert elhízik valaki, méltatlanná válik arra, hogy szeressék, ugyanakkor abban teljesen igaza van, hogy egy párkapcsolatban illik a másikat megtisztelni azzal, hogy vonzóan és ápoltan nézzünk ki" – magyarázta a Life.hu interjújában Andi.
Hajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMarsi Anikó a Tényekről: “Nincs mitől félnem”http://www.life.hu/sztarok/20160427-marsi-aniko-a-tenyek-uj-musorvezetoje-nem-fel-uj-munkajatol.htmlHét év után tér vissza televízió képernyőjére Gönczi Gábor oldalán Marsi Anikó. A műsorvezetőnek nincsenek félelmei új munkájával kapcsolatban. TV + Sztárok--Kulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”http://www.life.hu/sztarok/20160425-kulcsar-edina-miss-world-hungary-szepsegkiralynonek-edesanyja-a-legjobb-baratnoje.htmlA gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről. TV + SztárokOrigoPamela Anderson visszatér a Baywatchba?http://www.life.hu/sztarok/20160426-pamela-anderson-szinesznot-az-uj-baywatch-film-forgatasi-helyszinen-lattak.htmlA szőke bombázót először kapták lencsevégre az új Baywatch-film egyik forgatási helyszínén. TV + SztárokOrigoDavid Beckham egy titokzatos szőkével hajókázott egy 40 millió dolláros luxusjachtonhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-david-beckham-egy-40-millio-dollaros-jachton-tengeti-nyugdijas-eveit-egy-reklamfilmforgatason.htmlA volt focista legutóbbi képei alapján kellemes hangulatban tölti a napjait. David egy 40 millió dolláros luxusjachton italozgatott rengetek modell társaságában, állítólag egy reklámforgatás kedvéért. Mindenesetre ez lehet az álommeló! TV + SztárokAFPTitkos, közös projektbe kezdett Palvin Barbi és Éder Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-titkos-kozos-projektbe-kezdett-palvin-barbi-es-eder-krisztian.htmlA világhírű magyar modell és a zenész-fotós nagyon készül valamire...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.