Könnyes szemekkel beszélt menedzsere Michael Schumacherről

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
világbajnok sportoló Michael Schumacher menedzser Forma1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schumacher fő támogatója, a Deutsche Vermögensberatung közreműködésével kiállítás nyílt Németországban. A sportoló egykori menedzsere, Sabine Kehm itt beszélt pár szót a világbajnokról.

"Michael nagyon hiányzik nekünk. Ismerjük a történteket, de sajnos nem változtathatunk rajta. El kell fogadnunk, és reménykednünk kell abban, hogy folyamatos támogatásunkkal és türelmünkkel egy napon visszatér majd közénk" - mondta a menedzser, aki kissé meg is hatódott a beszéd végén.

Michael Schumacher életműdíjat kapott, Sabine Kehm vette át Forrás: AFP/Wolfgang Kumm

Schumacher még 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet. Állapotáról a mai napig nem ad tájékoztatást a családja, így senki sem tudja, hogy van most a hétszeres világbajnok - írja a F1vilag.

/1401/Aki_F201413015348Először szólalt meg Bobbi Kristina Brown halála óta az elhunyt lány szerelme, Nick Gordonhttp://www.life.hu/news/20160427-bobbi-kristina-brown-halala-utan-eloszor-szolalt-meg-nick-gordon.htmlSúlyos drogfüggőség, depresszió és vetélések - többek között ezekről beszélt Whitney Houston tavaly elhunyt lányának párja. News--Új dallal vágott vissza a sajtónak Ákoshttp://www.life.hu/news/20160427-akos-enekes-uj-dalaban-visszavag-a-sajtonak-a-korabbi-noi-principumrol-ertekezo-interjuja-miatt.htmlDemjén Ferenc is közreműködik a magyar énekes legújabb számában, amely a véleménysajtónak címezve, szöveges videóklippel jelent meg a napokban. NewsFotó: Bielik István - OrigoEnnél cukibb nem lehet! Íme, egy tehén, aki kutyának képzeli magát http://www.life.hu/news/20160426-tehen-aki-kutyakent-viselkedik-cuki-allatos-kepek-a-csaladdal-el-a-kis-beryl.htmlBeryl kicsi kora óta kutyaként szocializálódott, és nem is hajlandó a fajtársaival élni. Imád a kanapén feküdni, és egy kis simogatásért bátran hanyatt vágja magát. NewsOrigoKimerültségben meghalt a túlélőket kutató mentőkutyahttp://www.life.hu/news/20160426-az-ecuadori-foldrenges-mentokutyaja-meghalt-a-kimerultseg-miatt.htmlTragikus véget ért a hős labrador retriever élete, aki hét embert mentett ki az ecuadori földrengés romjai közül. NewsOrigoRészeg afgán fiúk erőszakolhattak meg egy 21 éves lányt Bécsbenhttp://www.life.hu/news/20160425-reszeg-migransok-eroszakolhattak-meg-egy-21-eves-lanyt-becsben.htmlA gyanú szerint három afgán származású férfi megsebesített és megerőszakolt egy fiatal nőt Bécsben.NewsThinkstockFülesmakival fizetett a szexért egy bedrogozott férfi - Fotó!http://www.life.hu/news/20160425-bedrogozott-kisallatkereskedo-oregon-fulesmaki-volt-a-fizetseg-cuki-foto-az-allatrol.htmlAz Oregon állambeli Eugene rendőrségére még márciusban jött a bejelentés, miszerint kiraboltak egy kisállat-kereskedést. A helyszínről egy darab fülesmaki tűnt el, aki nem mindennapi kalandokat élhetett át. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.