Sebestyén Balázs feladta az álmát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
interjú Vundersőn és Zuperszexi Veiszer Alinda Hajdú Péter álom Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető hatalmas álma volt annak idején egy Late Night show, ám belebukott, most Hajdú Péter próbálkozik hasonlóval, de Balázs szerint ennek itthon nem sok értelme van.

Sebestyén Balázs Veiszer Alinda műsorában mesélt arról, hogy amikor annak idején a Vundersőn és Zuperszexi című műsorba belebukott, rájött, hogy Magyarországon olyan kicsi a piac, hogy lehetetlen igazán jót alkotni.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Volt egy méltán híres, nagyon rövid életszakaszt megélt Vundersőn nevezetű műsor, ami érdekes fejre koppintás volt. Én úgy éreztem, hogy az nagyon jókor jött és nagyon kellett. Nekem arra volt jó akkor, hogy rájöjjünk, nem tudunk mindent megcsinálni úgy, ahogy szeretnénk, nem vagyunk mindenhatók, hogy talán nem értünk mindenhez" – magyarázta Balázs, aki hozzátette, a magyar celebek, a magyar hírességek egész egyszerűen nem tudnak jól szerepelni, így rá kellett jönnie, hogy egy Jimmy Fallonéhoz hasonló műsort nem lehet itthon létrehozni.

Hajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMarsi Anikó a Tényekről: “Nincs mitől félnem”http://www.life.hu/sztarok/20160427-marsi-aniko-a-tenyek-uj-musorvezetoje-nem-fel-uj-munkajatol.htmlHét év után tér vissza televízió képernyőjére Gönczi Gábor oldalán Marsi Anikó. A műsorvezetőnek nincsenek félelmei új munkájával kapcsolatban. TV + Sztárok--Titkos, közös projektbe kezdett Palvin Barbi és Éder Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-titkos-kozos-projektbe-kezdett-palvin-barbi-es-eder-krisztian.htmlA világhírű magyar modell és a zenész-fotós nagyon készül valamire...TV + SztárokOrigoKulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”http://www.life.hu/sztarok/20160425-kulcsar-edina-miss-world-hungary-szepsegkiralynonek-edesanyja-a-legjobb-baratnoje.htmlA gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről. TV + SztárokOrigoPamela Anderson visszatér a Baywatchba?http://www.life.hu/sztarok/20160426-pamela-anderson-szinesznot-az-uj-baywatch-film-forgatasi-helyszinen-lattak.htmlA szőke bombázót először kapták lencsevégre az új Baywatch-film egyik forgatási helyszínén. TV + SztárokOrigoFarm Heni távozása után jól betett Farm Sanyánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-farm-heni-az-rtl-klub-farm-realityjenek-kieso-jatekosa-tavozasa-utan-jol-betett-farm-sanyanak.htmlA Farm legutóbbi kiesőjének végakarata nagyon felbőszítette a tanya fitneszmesterét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.