Sokkoló! Az autóban lőtte le édesanyját egy két és fél éves gyerek

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál pisztoly anya tragédia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt Milwaukeeban, Wisconsin államban: egy két és fél éves kisfiú az autóban lelőtte édesanyját, aki a helyszínen meghalt. A tragédiához szerencsétlen véletlenek sorozata és a felelőtlenség vezettek. 

A 26 éves, háromgyermekes anya, Patrice Price csemetéivel és édesanyjával Milwaukeeban, Wisconsin államban autózott. A kocsit egy ismerősétől kérte kölcsön, aki biztonsági őrként dolgozik, és veletlenül a sofőrülés alatt egy pisztolytáskában hagyta fegyverét. A pisztoly egy hirtelen fékezésnél előrecsúszott - éppen a két és fél éves kisfiú elé.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Mivel a kisfiú nem ült gyerekülésben, és bekötve sem volt, elérte a fegyvert, amivel belelőtt az előtte lévő ülésbe - éppen, amelyben az anyja ült. Patrice Price-nak még annyi ereje volt, hogy hátra tudott fordulni és azt mondta: "Anya, ne engedj meghalni". Annak ellenére, hogy többen is a segítségére siettek, a nő életét vesztette - írja az AFP.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.