Gyászol Sváby András - Hatalmas veszteség érte

Forrás: MTI/Nándorfi Máté -
halál kutya gyász veszteség Sváby András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos veszteséggel kellett szembenéznie Sváby Andrásnak, a Napló egykori műsorvezetőjének. 

Hűséges kutyájától kellett búcsúznia Sváby Andrásnak, aki közösségi oldalán posztolta a szomorú hírt, mely szerint el kellett altatni az ebet.

Forrás: MTI/Nándorfi Máté

A Blikk információi szerint a TV2 Napló című műsorának egykori műsorvezetője egy képet is közzé tett Facebookján kutyájáról, akitől a következő megható szavakkal búcsúzott: "Két perccel később, amikor az első altatócseppek hatni kezdtek még felnézett, bele a kisírt szemembe és mintha értené mi fog következni, maga elé meredt, egy hatalmasat sóhajtott és végleg elaludt. Viszlát kiskutyám".

Bíróság elé állhatnak a budapesti bordélyház üzemeltetőihttp://www.life.hu/news/20160428-vademeles-var-a-kinai-selyemfiukra-akik-a-vad-szerint-budapesti-bordelyhazakat-uzemeltettek.htmlVádemelés vár azokra a kínai állampolgárokra, akik a gyanú szerint Kínából toboroztak örömlányokat, majd egy pesti lapban reklámozták a szolgáltatást. News--Madeleine-ügy: betörők rabolták el a 9 éve eltűnt kislánythttp://www.life.hu/news/20160428-madeleine-mccann-eltunt-kislanyt-betorok-rabolhattak-el-egy-uj-feltetelezes-szerint.htmlÚj fordulatot vehet a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann ügye: a legújabb hírek szerint a kislány felébredt és megzavarta azokat a bűnözőket, akik betörtek a szülei nyaralójába. NewsOrigoKönnyes szemekkel beszélt menedzsere Michael Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20160427-michael-schumacher-menedzsere-megszolalt-a-vilagbajnokrol-remenykednek.htmlSchumacher fő támogatója, a Deutsche Vermögensberatung közreműködésével kiállítás nyílt Németországban. A sportoló egykori menedzsere, Sabine Kehm itt beszélt pár szót a világbajnokról. News--Sokan nem hiszik, hogy Kiss László elkövette a nemi erőszakothttp://www.life.hu/news/20160427-sokak-szerint-kiss-laszlo-nem-kovetett-el-nemi-eroszakot.html„Kiállás Kiss László mellett” címmel indult aláírásgyűjtés Százhalombattán, méghozzá az úszóedzőről elnevezett uszodában. News--Katalin hercegné folyamatosan bizonyítani akarhttp://www.life.hu/news/20160427-katalin-hercegne-egyaltalan-nem-biztos-magaban-es-folyton-attol-retteg-hogy-valamit-rosszul-csinal.htmlTudtad, hogy pénteken lesz két éve, hogy Katalin és Vilmos kimondták egymásnak a boldogító igent? Nos, egy szakértő szerint a hercegné még mindig nem biztos magában és folyamatosan attól retteg, hogy valamit rosszul csinál. News--Szívesen tanítanál Hawaiin? Most itt a lehetőség!http://www.life.hu/news/20160427-te-is-palyazhatsz-tanari-allasra-hawaiin.htmlMivel tavaly a tanév végén 1600 tanár ment nyugdíjba Hawaiin, ezért most rengeteg betöltetlen állás várja a jelentkezőket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.