Különleges bánásmódban részesül Hosszú Katinka az olimpián

bánásmód Hosszú Katinka masszőr olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak érdekében, hogy a legjobbat nyújtsa a riói olimpián, Hosszú Katinka különleges bánásmódban fog részesülni a verseny helyszínén: a megmérettetésre magával viheti ugyanis a gyúróját is. 

Míg hosszú Katinka a Magyar Úszószövetséggel egy ideje már harcban áll, addig a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) vezetőivel jó kapcsolatot ápol - írja az Origo. A világ- és Európa-bajnok úszónak pedig a MOB mindent igyekszik megadni, hogy zavartalanul készülhessen a riói olimpiára.

Forrás: Facebook/Katinka Hosszú

Szabó Bence, a MOB főtitkára elmondta: Hosszú Katinkának volt egy külön kérése, amit a nehézségek ellenére teljesített a MOB. Az úszóklasszis ugyanis szeretette volna, ha saját masszőre is elkíséri Rióba. "A kérését természetesen teljesítjük, ami úgy gondolom, helyénvaló. Azt mondta, hogy szeretné, ha a saját masszőre ott lenne, mert olyan sok számban indul, hogy folyamatosan kellene, hogy segítse a munkáját. Természetesen megígértük, teljesen függetlenül attól, hogy az úszók jelölik-e a masszőrt, mindenképpen ott lesz" – árulta el az M4 csatornának Szabó Bence.

Hadakozás az úszószövetséggel

Hosszú Katinka nemrég egy sajtótájékoztatón tépte szét a Magyar Úszószövetség szerződés-tervezetét, mondván, nem tudja elfogadni, hogy a vb-promóciót szabják meg a támogatás feltételéül.
Még mindig kísért Csernobil tragédiája - Már 30 éve élünk együtt pusztító örökségévelhttp://www.life.hu/news/20160426-30-eve-tortent-a-csernobili-tragedia-a-hatasa-ma-is-erezheto.htmlHarminc évvel a csernobili katasztrófa után Ukrajnára még mindig súlyos terheket ró a tragédia következményeinek kezelése, szakértők azonban már megoldásokat is kínálnak arra, hogyan lehet hasznosítani az atomerőmű környékét, a radioaktív fertőzés miatt a mezőgazdasági termelésből kivont úgynevezett tiltott zónát. News--Monica Lewinsky: "Kis híján öngyilkos lettem!"http://www.life.hu/news/20160417-monica-lewinsky-a-clinton-afferrol-beszelt-kis-hijan-ongyilkos-lett.htmlMiután a Clintonnal folytatott afférja napvilágot látott, Monica Lewinsky sokáig nem látta értelmét az életének, még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Most azonban olyan tinédzsereknek akar segíteni, akiket online zaklatnak - többek közt erről mesélt a The Guardian újságírójának. News--Viktória svéd hercegnő elbóbiskolt munka közben - Vicces videó!http://www.life.hu/news/20160406-viktoria-sved-hercegno-elbobiskolt-az-ensz-fotitkaranak-eloadasan.htmlÍme, a bizonyíték mely alátámasztja, hogy a királyi család tagjai is emberek, és bizony őket is sokszor gyötri fáradtság. Sőt, még az is előfordul, hogy egy-egy hivatalos rendezvényen szenderülnének álomra. News--Lebukott a tanár, aki meztelen nőket nézegetett, miközben órát tartott http://www.life.hu/news/20160329-meztelen-noket-nezegetett-mikozben-orat-tartott-video.htmlA 40 év körüli férfi akkor bukott le, amikor véletlenül bekapcsolva hagyta a projektort. Egy diák videóra vette a történteket. NewsOrigoElképesztő, mennyi pénzt kerestek tavaly a külföldön dolgozó magyarokhttp://www.life.hu/news/20160404-hatalmas-mennyisegu-penzt-kerestek-tavaly-a-kulfoldon-dolgozo-magyarok.htmlA korábbi évekhez képest rekordmennyiségű pénzt, 3,1 milliárd eurót, azaz több mint 950 milliárd forintot kerestek tavaly azok a magyarok, akik csak nemrég kezdtek el külföldön dolgozni, vagy naponta ingáznak a határ menti településekről - derült ki a jegybank adataiból. News--Tragédia! Újabb fiatal versenykerékpáros vesztette életét http://www.life.hu/news/20160329-elhunyt-daan-myngheer-belga-kerekparos.htmlSzívroham következtében hétfőn este meghalt Daan Myngheer belga kerékpáros, aki még szombaton lett rosszul Korzikán. Egy nappal korábban hunyt el honfitársa, Antoine Demoitié, rajta motoros gázolt át a Gent–Wevelgem viadalon. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.