Merész fotó készült Angelica Bridgesről - Mellbimbókat villantott

Forrás: AFP -
színésznő sorozat Baywatch Angelica Bridges fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Baywatch-sztár bebizonyította, hogy a mai napig remekül áll rajta az egyrészes fürdőruha - még ha az kicsit áttetszőbb is a kelleténél.

Angelica Bridges nevét egy egész világ ismerte és szerette meg, amikor 1997-ben feltűnt a Baywatch dögös piros fürdőruháját viselő vízimentősei között. Az immár 45 éves színésznő a mai napig remek formában van, ezt hivatott megmutatni egy nemrég készült, meglehetősen merészre sikerült fotózásán is - a képért kattints ide!

Angelica Bridges a Baywatchban már bizonyította, milyen jól áll rajta a piros fürdődressz Forrás: AFP

Angelica szinte semmit sem változott, az egyberészes fürdőruha pedig még mindig ugyanolyan dögösen mutat rajta, mint 20 évvel ezelőtt.

Cicciolina még mindig a régi! Több évet is letagadhat a expornókirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-cicciolina-egykori-pornoszineszno-elkepeszto-formaban-van.htmlStaller Ilona, egykori művésznevén Cicciolina a napokban egy görögországi eseményen tette tiszteletét, itt kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Újabb magyar sztárnak szólt be Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-berki-krisztian-egykori-fradi-vezer-es-musorvezeto-beszolt-cseke-katinka-szinesznonek.htmlAz egykori Fradi-vezér az Édes Élet című műsorban tett pikírt megjegyzést kolléganőjére. TV + Sztárok--Történelmi pillanat: íme, Mary-Kate és Ashley Olsen első szelfijehttp://www.life.hu/sztarok/20160414-mary-kate-es-ashley-olsen-szinesznok-elso-szelfije-az-instagramon.htmlLejárt a rejtőzködés ideje: a világ egyik leghíresebb ikerpárja elkészítette életük első önfotóját, és közzé is tették Instagram oldalukon. TV + Sztárok--Victoria Beckham nem szeretett Spice Girls-tag lennihttp://www.life.hu/sztarok/20160428-victoria-beckham-enekesno-es-divattervezo-nem-erezte-jol-magat-a-spice-girls-lanycsapatban.htmlMinden idők egyik leghíresebb lánybandájának egykori menedzsere szerint Victoria sosem érezte magát jól énekesnőként, és a divatban talált rá igazán önmagára. TV + Sztárok--Kísérteties hasonlóság! Megtaláltuk Angelina Jolie eltitkolt húgáthttp://www.life.hu/sztarok/20160418-angelina-jolie-szineszno-hasonmasa-mara-teigen-modell.htmlMara Teigent nem mindennapi külseje emelte az internetsztárok sorába. TV + Sztárok--Stahl Juditot verték az úszóedzések alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-stahl-judit-hiradost-es-uzletasszonyt-vertek-az-uszoedzesek-alatt.htmlAz egykori híradós kislánykorában rendszeresen járt úszásra, így ő is megtapasztalhatta, hogyan és milyen módszerekkel próbálnak fegyelmezni és motiválni az edzők. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.